Jednominutno predviđanje – Hoću li ove godine ući u vezu? | ASTRO24h

Jednominutno predviđanje – Hoću li ove godine ući u vezu?

1

Radoznali ste, hoćete li ove godine ući u vezu? Najbrži i najprecizniji odgovor na to pitanje možete dobiti putem viska.

Prije nego što počnete koristiti visak, stavite ga između dlanova i držite otprilike 10 sekundi.

Važno je da visak primi Vaše vibracije. Kada postavljate pitanje, naravno neće Vam na to visak odgovoriti. Visak samo prosljeđuje odgovor vašeg svevišnjeg, podsvjesnog unutrašnjeg učitelja.

Korištenje viska i karte je jedan od načina da stupite u kontakt s Vašim sveznajućim egom, koji ne štedi na informacijama ako se dovoljno skoncentrirate i obratite pažnju na njegove znakove.

Zamotajte visak na desni kažiprst, na najmanje 10 cm od Vaše ruke i pričekajte dok bude potpuno nepokretan.

Pazite da ne pomjerate ruku. Nije problem ako prislonite ruku negdje gdje će Vam stalno stajati i biti sigurni da nećete pomjeriti visak.

Prvo morate razjasniti kako Vam visak pokazuje “da” i “ne” odgovor, a ako je odgovor “da i ne” , znači nije jasna potvrdna ili nepotvrdna poruka viska, i tada se morate uvjeriti u kojem pravcu se visak okreće.

Recite visku da Vam pokaže jedan potvrdni odgovor, znači „da“, visak će se najvjerojatnije početi okretati s lijeva na desno. Nije problem ako se drugačije okreće, samo morate  zapamtiti kako Vam je pokazao „da“. Zatim ga zamolite da Vam  pokaže jedan nepotvrdni odgovor, znači „ne“ . Nakon toga testirajte kako Vam pokazuje odgovor kada je to istodobno  „da i ne“ .

Kada već imate utvrđene odgovore, možete postaviti pitanje. Skoncentrirajte se na Vaše pitanje i potrudite se da sve ostalo isključite iz glave da biste bili sigurni da Vam je visak dao odgovor na postavljeno pitanje. Nije na odmet i naglas izgovoriti pitanje na koje čekate odgovor, pa gledajte poslije toga u visak. Visak će se okretati u nekom pravcu i s time će Vam dati odgovor na Vaše pitanje. Ako je odgovor „da i ne“ istodobno, to znači da ćete vjerojatno imati vezu ove godine, ali će se ta veza i završiti ove 2015-te godine. Možda ćete imati takvu vezu koja postoji i ne postoji, u tom slučaju velika je vjerojatnost da ćete biti u vezi s nekom osobom koja je već zauzeta pa ćete morati kriti Vašu vezu. Znači imat ćete vezu, ali kao da je nemate.

Ako dobijete negativan odgovor, nemojte se uplašiti jer sa jednom magijom koja će Vam promijeniti sudbinu i sa ljubavnim ritualom, sve se lako može promijeniti! Zatražite ritual privlačenja ljubavi na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ako ste već pronašli pravu osobu, onda zatražite Magiju Pečata – Vjernosti, da biste bili sigurni da Vas partner nikad neće prevariti i da ćete zauvijek ostati zajedno.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika