Horoskopski znakovi u vezama | ASTRO24h

Horoskopski znakovi u vezama

Horoskopski-znakovi-u-vezama

Ovan

Nastup: Jedno je sigurno za muškarce i žene Ovnove – njima ne nedostaje samopouzdanja! Prići će vam i reći nešto poput: “Vidim da me gledaš već satima, što me uopće ne čudi. Danas stvarno izgledam savršeno.”

Što kaže nakon seksa: “Lijepo, idemo sad opet od početka.”

Kako ostavlja: “Znam da će ti biti teško. Nedostajat ću ti, patit ćeš i vjerojatno ćeš se okrenuti narkoticima, ali drugačije ne može. Sada se možeš ubiti.”

Bik

Nastup: Vrijeme će sporo protjecati s Bikom. Prva dva sata će vas promatrati. Nakon četiri sata će vas gledati upadljivije. Kada prođe i šesti sat klub će se već zatvoriti, a vi ćete biti u krevetu. U svakom slučaju, kada vam se odluči prići, imat će dobar nastup.

Što kaže nakon seksa: “Dobro je bilo. Hoćemo sad jesti ili spavati?”

Kako ostavlja: “A da ipak to još jednom razmotrimo? Možda bi trebali još jednom razmisliti? A da idemo na kavu da još jednom popričamo o tome?”

Blizanac

Nastup: Jedno je sigurno, Blizanac će vam odmah prići. Međutim, zaustaviti će se samo pozdraviti s prijateljima iz vojske i još jednom se javiti rođakinji koja sjedi baš za susjednim stolom, prijateljici iz vrtića i…već će proći cijela večer.

Što kaže nakon seksa: “Jesi li vidjela možda daljinski?”

Kako ostavlja: “Već satima razbijam glavu, ne mogu se sjetiti što sam ti htio reći…A da! Prekidamo. Idem ja sad, kasnim na trening.”

Rak

Nastup: On je previše stidljiv, pa ako vam se sviđa priđite vi jer on sigurno neće.

Što kaže nakon seksa: “Kada ćemo se vjenčati?”

Kako ostavlja: “Želim ti nešto reći. Razmišljam o tome već dvije godine, ali još uvijek nisam siguran/sigurna. Mislim da želim prekinuti. Što ti misliš o tome?”

Lav

Nastup: Lav vas je već osvojio, bio je dovoljan samo jedan pogled. Vjerojatno je tim istim pogledom osvojio i vašu prijateljicu.

Što kaže nakon seksa: “Dobri smo, što kažeš? Nismo ni malo naivni.”

Kako ostavlja: “Pa ti si još uvijek ovdje?! Zar te nisam ostavio prije tjedan dana? A…ti nisi Marija? Oprosti, ostavljam te.

Djevica

Nastup: Nijedna osoba u znaku Djevice neće tek tako prići. Vjerojatno vas je do sada vidjela već nekoliko puta i razvila strategiju kako pristupiti.

Što kaže nakon seksa: “Moram oprati plahte.”

Kako ostavlja: “Prekidamo. Operi suđe prije nego odeš i baci smeće kada kreneš!”

Vaga

Nastup: Dok budete razgovarali sa Vagom toliko ćete se opustiti da na kraju nećete znati želite li da vam bude partner ili psiholog.

Što kaže nakon seksa: “Svidjelo mi se, ako se i tebi svidjelo.”

Kako ostavlja: “U principu ja imam paralelnu vezu već godinu i pol. Ali neću te gušiti. Dajem ti dovoljno vremena da razmisliš.”

Škorpion

Nastup: Ako ste već u vezi puštat će svoj otrov na sve strane ne bi li vam dao do znanja da je on najbolji, u toj mjeri da ćete na kraju klečati na koljenima i moliti ga da bude sa vama.

Što kaže nakon seksa: “Imam osjećaj da te moram vezati.”

Kako ostavlja: “Možda ćemo prekinuti i možda ću ja izlaziti sa drugima, ti međutim ne ideš nigdje. Nikada!”

Strijelac

Nastup: Strijelac će mnogo pričati, igrati će s vama do zore. Otvorit će bar tri šampanjca, a pred zoru će otići sam kući spavati.

Što kaže nakon seksa: “Nemoj me zvati, ja ću zvati tebe.”

Kako ostavlja: “Ma hajde, zašto bi sad prekinuli? Pusti to. Ako se ikada ponovo sretnemo, pričat ćemo tada o tome.”

Jarac

Nastup: Vrijeme je novac, pa bi pred sastanak Jarac rekao sljedeće: “Da ne gubimo vrijeme, već sam rezervirao što ćemo jesti u restoranu, poslije idemo na jedno piće, nakon toga kod mene na još jedno pa ću te upoznati s mamom.”

Što kaže nakon seksa: “Aha, imaš i kreditne kartice?”

Kako ostavlja: “Već sam se čuo s odvjetnikom, zahtjev za razvod braka je na kuhinjskom stolu spreman za tvoj potpis. Što? Još uvijek nismo vjenčani?”

Vodenjak

Nastup: Vodenjak je iskonski umjetnik. Satima će pričati o glazbi, zvijezdama i boji neba, a kada se nakon dva sata zaljubite on će već naveliko zavoditi vašu prijateljicu.

Što kaže nakon seksa: “Idemo sad probati bez odjeće.”

Kako ostavlja: Poslat će poruku koja će glasiti: “Ljubavi, idem u Afriku na Safari. Vraćam se za nekih šest mjeseci, što znači da se moramo rastati.”

Riba

Nastup: Najprije će poslati cvijeće, zatim će vam posvetiti pjesmu koja upravo svira, sve dok ne bude spreman izrecitirati vam pjesmu koju je upravo napisao za vas.

Što kaže nakon seksa: “Što smo rekli, kako se ono zoveš?”

Kako ostavlja: “Zbogom vječna ljubavi. Zbogom živote moj. Nemam više riječi, nemam više suza i odoh sad na piće.”

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika