Horoskopski znakovi i novac | ASTRO24h

Horoskopski znakovi i novac

Horoskopski-znakovi-i-novac

Neki  horoskopski znakovi izazivaju novac , ali svi imaju svoj kapacitet kada je u pitanju stvaranje materijalnog blagostanja.   Budući da su rijetki oni kojima se ukazuje prilika za stjecanje velikog  novca , u ovom slučaju blagostanje znači sposobnost da sebi osiguraju plodan i udoban život.   Ipak, neki horoskopski znakovi imaju bolju osnovu za stjecanje novca , sa manje napora od ostalih znakova. Sunce, odnosno znak rođenja, je u ovom slučaju najbolji pokazateljmaterijalnih uspjeha , što ne znači da i neki drugi znak koji dominira natalnom kartom pojedinca neće utjecati na krajni ishod. Tako sljedeći znakovi, na vrlo različite načine, imaju sreće ili bar dobre šanse za stvaranje novca .

BIK – Bik je znak blagostanja i shodno tome ima veliku sreću sa novcem . Gotovo ga u pravilu nasljeđuje ili uživa neke druge povlastice – kroz velike poklone ili značajne sume koje dobiva od rodbine. Ali i pored toga, kao vrijedan radnik, Bik tijekom života uspijeva uštedjeti velike količine novca . Nikada ne bi dozvolio da ostane bez novca  i uvijek je spreman zasukati rukave kako bi ispunio svoje visoke prohtjeve. Ponekad kao uspaničeni štediša razmišlja kako će uštedjeti, ali budući da voli luksuz, skupu garderobu, putovanja i dobru hranu, Bik će ipak dobar dio potrošiti. A kako se novac  lijepi za njegove prste kao ljepilo, Bikova gomila u banci uvijek ostaje sigurna.
RAK  – Rak posjeduje prirodnu, poslovnu, inteligenciju. Vrlo je sposoban pokrenuti vlastiti posao i zaraditi velike svote novca . Ne voli promjene, ali i kada se one moraju dogoditi, Rak je dobro pripremljen i organiziran, pa vješto grabi svaku priliku koja mu se pruža i koristi je za svoj osobni profit. Uvijek će odabrati posao koji mu donosi zaradu, a ne onaj koji odgovara njegovim sklonostima; veliki novac  stječe kroz suradnju sa strancima i kroz nekretnine. Opsjednut je brojkama i štednjom, može se reći da broji svaku kunu i uživa promatrajući najnoviju gomilu koju je tek skupio. Ali, i on je sposoban trošiti velike svote na putovanja ili nešto drugo što je još od djetinjstva htio imati.
JARAC  – Jarac je znak uspjeha i posla, vrlo je uspješan u materijalnom segmentu života. On jednostavno zna stvoritinovac , ne mora biti posebno kreativan ili neobičan, ali itekako se zna disciplinirati i biti uporan u svojim ambicijama, a ambicija je uvijek materijalne prirode. Svojom izdržljivošću Jarac stječe imetak i bogati se tamo gdje drugi propadaju ili ne izdrže do kraja. Uspjevaju pronaći zlatnu sredinu i razumno trošiti. Slično Biku i Djevici, Jarac najviše troši novac  na osobna zadovoljstva, djecu, kuću ili vikendicu, skup i vrijedan namještaj, ulaže u trajne vrijednosti i uživa u svom visokom društvenom statusu kojem je oduvijek težio.
ŠKORPION  – Škorpion vrlo često dobiva novac  kroz nasljedstvo, a kako je vrlo osjetljiv kada su materijalne stvari u pitanju, uspijeva sačuvati ono što naslijedi. Najuspješniji biznismeni rođeni su upravo u ovom znaku. Ambicioznog Škorpiona novac  privlači kao jedan oblik sigurnosti, ali i društvenog staleža, privlače ga bankarstvo i financije. Novci su za Škorpiona kao afrodizijak koji mu diže adrenalin i tjera ga da bude još bolji i uspješniji. Zato uživa dok ga troši i ne štedi opsesivno kao Rak ili Djevica. Ne žali potrošiti ono što zaradi, jer zna da je sposoban stvoriti i duplo više. Široke je ruke i voli poklanjati jer i ima što.
DJEVICA  – Djevica je sklona stjecanju novca  u malim ratama, vrlo uporno i sigurno. Ona je pravi štediša, a svoje bogatstvo stječe skupljajući kunu po kunu. Odlično računa i svakom malom transakcijom Djevica uvećava svoj račun. Iako na prvi pogled djeluje skromno, voli sve što je luksuzno i glamurozno, a za ostvarenje svojih snova čuva svaku kunu. Najviše troši na kuću, obitelj i putovanja, jer je to ono što je čini sretnom. Ali, zna i ona častiti društvo, ostavlja novac u kavanama i skupim restoranima. Kada odluči da za nešto da novac , nikada se zbog toga neće kajati i po tome se razlikuje od ostalih znakova. Štedi i zna u što ulaže i gotovo nikad ne griješi.
STRIJELAC  – Strijelac je jedan od najvećih srećkovića Zodijaka  kada je novac  u pitanju, naravno ukoliko nije negativno aspektiran. Mnogi bogataši, ako i nemaju Sunce u Strijelcu, imaju bar jednu važnu planetu u ovom znaku. I ako se ne obogati, onda sigurno pronalazi zanimanje koje mu osigurava životni komfor. Ako ni to nije slučaj, onda definitivno ne postoji znak koji se je u stanju lakše snaći od njega. Strijelac je jednostavno rođen pod sretnom zvijezdom i kada ništa ne traži – sve dobiva. U osnovi njega novac  pretjerano ni ne zanima, jer je on avanturist i svjetski putnik, ali očigledno ima više sreće nego pameti. Novac  brzo dolazi u njegove ruke, ali ga brzo i troši; najviše na kockanje, provod, kavane i društvo – sve ono što mu predstavlja uživanje i zabavu.
OVAN  – Ovan zarađuje novac , ali u skladu s tim ulaže i velike napore da bi ostvario svoje materijalne ciljeve. Snaga njegovog karaktera mora biti upotrebljena na nešto produktivno u poslu ili u zanimanju kojim se bavi kako bi postigao materijalni uspjeh. Njegov stav prema trošenju novca  ponekad zna biti djetinjast. Troši ga na osobne hirove, jer se voli pokazivati i paradirati skupim automobilima i skupom garderobom. Glamurozno troši novac  i kada su u pitanju pokloni prijateljima. I kada ga nema, ostavlja dojam da ga ima u velikim količinama. Slično Strijelcu i Ovan spada u znakove koji rasipaju novce, čak i kada ih nema dovoljno.
BLIZANCI  – Pomalo bezlični um Blizanaca ponekad zna biti ključ uspjeha kada je zarada u pitanju. Iako ne spada u “materijalne” znake, Blizanac je talentiran i svestran i svojom inteligencijom može postići materijalni uspjeh. Uvijek se snalazi, ali jednim dijelom i jer mu u tome drugi pomažu – partner, roditelji ili rodbina. Zna trošiti novac  na nepotrebne stvari, zbog čega često zapada u dugove ako mu u natalnom horoskopu ne dominira neki zemljani znak. Voli kupiti i jeftine stvari, ali itekako zna trošiti i na luksuzne.
LAV  – Ako Lav želi biti bogat, mora promijeniti svoju idealističku prirodu, pa će kroz bavljenje zanimanjem koje mu odgovara bitka za novac  biti smanjena. Sve profesije koje služe javnosti i doprinose užitku svijeta odgovaraju Lavu. Kao i ostali vatreni znakovi, bahat je po pitanju trošenja. Najviše troši na garderobu, jer mu je važno biti obučen po posljednjoj modi; dosta daje i za opremanje kuće, pošto mu je također važna i osobna udobnost. Prvu plaću uvijek troši na izlaske, restorane i poklone.
VAGA  – Vaga ima prirodni dar za kreiranje i izražavanje ljepote kroz umjetnosti. Kao znak udruživanja i prijateljstva, ona radi sa željom da podijeli svoj izraz sa ostatkom svijeta. Slično Blizancima, Vage su svestrani i intelektualni tipovi, pa iako ne predstavljaju znak velikog novca , takve njihove osobine im ipak pomažu da postignu dobar rezultat. Za nju je novac  simbol udobnosti i troši ga na putovanja, skupu kozmetiku, odjeću i izlaske. Kao konformisti, ulažu mnogo, ne samo u udobnost doma, nego i u skupocjene slike i antikvitete.
VODENJAK  – Kao najviši mentalni znak Zodijaka , Vodenjaka novac  pretjerano ne zanima. I ako rezultira velikim novcem, to je zbog njene inteligencije, ali novac  i tada ima drugorazredni značaj jer joj je na prvom mjestu priznanje koje dobiva. U njenom je interesu doprinositi općem napretku svijeta, pa se iz toga može dogoditi da dobije značajne svote. Ni sama ne zna koliko novca  ima, ali je uvijek spremna na rizik i investira u nešto što samo njoj ima smisla i logike. I kada ostane bez novca, ima veliki broj prijatelja od kojih može posuditi.
RIBA  – Riba novac  stječe sugestijom, kao psihički najuzvišeniji znak Zodijaka . Njena intuicija je na zavidnom nivou i često se događa da zamisli nešto i da se to i ostvari, a da pritom nije ni otvorila usta. Ali sa druge strane, nije dovoljno ambiciozna da bi materijalno osigurala dugoročne planove. Ponekad ide u krajnost i živi skromno, samo da ne bi morala mnogo raditi. Sretna okolnost je da novac , nekretnine i zaposlenja dobiva kroz porodicu i porodične veze. U trošenju može biti bahatija i od Lava i Ovna, obožava luksuz i uživanje do krajnosti.

 

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

slavica šarčević on November 19, 2013 Odgovori

a kada cu ja imati novca???

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika