Horoskopski znakovi i kako se suočavaju s problemima | ASTRO24h

Horoskopski znakovi i kako se suočavaju s problemima

Horoskopski-znakovi-i-kako-se-suocavaju-s-problemima

Svaki od horoskopskih znakova  probleme doživljava i rješava na određeni način. Neki to rade brzo i efikasno, dok nekima ipak treba vrijeme i pomoć. Ako bi se na duhoviti način pristupilo toj temi, opis i način na koji se horoskopski  znakovi suočavaju sa problemima  izgledao bi ovako:

Ovan: Kada naiđe na problem , zatrčati će se prema njemu i početi ga udarati rogovima sve dok ne izvrši potpunu invaziju i ne obori ga na pod. Nakon toga slijedi faza kada ulazi u začarani krug i uz modrice koje je dobio, od silnog uzbuđenja, nastavlja udarati glavom u zid dok se ne onesvijesti, pa onda sve opet ispočetka..

Bik: Sjediti će mirno ispijajući kavu i čekati da problem  sam nestane. Pričekati će još malo i pojesti nešto, ali problem neće nestati, a Bik će u međuvremenu popiti i pojesti sve što mu se nađe pri ruci.

Bliznac: Neće se mnogo potresti… Zaobići će ga i nastaviti dalje, pa ako kojim slučajem nestane sam od sebe, odlično za njega, ako ne, pronaći će već neko rješenje…

Rak: Pokušat će postati prijatelj sa problemom . To će biti jedna od glavnih stanica na njegovom putu. Nosit će ga čvrsto sa sobom gdje god krene, iako će mu pritom prijetiti opasnost da ga uguši. Kada na kraju nekim čudom problem nestane, patiti će za njim i melankolično se sjećati svih trenutaka koje su zajedno proveli.

Lav: Najprije će početi rikati i urlati na problem . Zatim će zastati na trenutak i dobro ga pogledati kako bi vidio je li uopće vrijedan truda jednog sebičnjaka i egocentrika… Ako se tiče samo i isključivo njega, nastaviti će urlati, a ako se odnosi i na druge…odmahnuti će svojim kraljevskim repom i nastaviti spavati.

Djevica: Počet će gunđati i drobiti i bit će u stanju ne zatvoriti usta dvadeset i četiri sata, sve dok od te silne muke i glavobolje problem  ne dobije noge i sam pobjegne od Djevice.

Vaga: Započet će diplomatske pregovore s problemom  s ciljem da se riješi na što bolji način. Nakon dugotrajnih pregovora, napraviti će još pet problema i na kraju neće moći doći k sebi od silnog soka.

Škorpion: Sjediti će mirno i promatrati ga iz zasjede. Istaknuti će njegova najvažnija obilježja, ali ni tada neće krenuti u oružani napad. Do potpunog uništenja dolazi sa strpljivim čekanjem, ali samo ako u međuvremenu sam sebe ne uništi…

Strijelac: Najprije će izvesti filozofski monolog o razlogu postojanja problema , a onda će se iznervirati jer mu ograničava slobodu i stoji mu na putu. Zatim će se od silne dosade početi igrati s njim i zaboraviti da je ikada i postojao…

Jarac: Kada ugleda problem , pronaći će njegov najpodobniji dio za preskakanje. Jer, on ne troši ni vrijeme, a posebno ne novac na svakakve gluposti…

Vodozemac: U problemu  će naći nešto pozitivno i originalno. Nakon dužeg razmatranja, ipak će u njemu pronaći nemoralnu suštinu, pa će ubrzo naći bolji, pozitivniji i ljepši problem koji će zamijeniti prethodni…

Riba: Pokušati će ga zaobići i spasiti se na najbezbolniji i najhumaniji način. Postoji i šansa da se zaljubi u njega zbog svoje mazohističke prirode ili ga neće ni vidjeti kao problem , jer Riba nikad ne zna što treba raditi i gdje treba ići, tako da joj najvjerojatnije problem  neće ni predstavljati prepreku.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika