Horoskopski znakovi i anatomija | ASTRO24h

Horoskopski znakovi i anatomija

Horoskopski-znakovi-i-anatomija

Horoskopski znakovi u velikoj mjeri određuju naše osnovne karakteristike, sklonosti, interese i način na koji iskazujemo emocije. Govore dosta i o fizičkom izgledu, ali ujedno ukazuju na slabe točke ljudskog organizma i potencijalne probleme sa zdravljem. Svaki horoskopski znak utječe na određeni dio tijela i pokazuje osjetljive dijelove organizma za svaku osobu prema njenomhoroskopskom znaku.

OVAN: Sklon je prehladama i ima česte probleme sa očima. Najosjetljiviji je u predjelu lica i glave. Trebaju se zaštititi od jakih migrena.

BIK: Bik vlada vratom, malim mozgom, grlom, glasom i tiroidnom žlijezdom. Podložan je različitim zapaljenjima grla i anginama. Generalno su ljudi u ovom znaku snažni i dobrog zdravlja.

BLIZANAC: Vlada ramenima i gornjim ekstremitetima. Ima predispozicije za različite vrste reumatizma i kostobolje. Njegov vladar Merkur kontrolira dišni i živčani sustav.

RAK: Rak upravlja metabolizmom, trbuhom i svim osjetilima. Zato je potrebno da obrati pažnju na sve njihove funkcije.

LAV: Vlada krvnim sustavom, cirkulacijom, arterijama i venama. Zbog toga je Lav podložan srčanim oboljenjima. Sunce kao vladajuća planeta utječe na oči i slezenu.

DJEVICA: Upravlja abdomenom, probavnim sustavom i slezenom. Sklona je trbušnim problemima i treba se čuvati od zapaljenja trbušne maramice. Merkur kao vladar ovog znaka kod Djevice utječe na respiratorni sustav.

VAGA: Vlada također abdomenom i crijevima. Vage najčešće pate od upala slijepog crijeva, često imaju i problema sa kožom, a žene su sklone upalama jajnika. Pod utjecajem Venere, Vage su sklone promjenama raspoloženja i često pate od depresije.

ŠKORPION: Upravlja tankim crijevima, mjehurom i genitalijama. Škorpioni su skloni spolnim bolestima, a Mars i Pluton im istovremeno daju i veliku rasplodnu snagu.

STRIJELAC: Vlada bokovima, jetrom i bedrima. Najčešće bolesti Strijelca su reuma, išijas, ali i dijabetes.

JARAC: Vlada vezivnim tkivima, kožom, kosom i zglobovima. Jarac je sklon kožnim bolestima i problemima sa kožom glave. Saturn kao vladar Jarčevima često remeti pravilno funkcioniranje mjehura.

VODENJAK: Vlada listovima, člancima i cirkulacijom, a Vodenjaci su skloni svim vrstama psihosomatskih bolesti. Uran kao vladajuća planeta utječe na rad hipofize.

RIBA: Riba vlada sitnim kostima, stopalima i simpatičkim živčanim sustavom. Sklone su prijelomima kostiju, a Neptun kao njen vladar utječe na genitalije.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika