Horoskopski znak vašeg partnera - koliko je vjeran? | ASTRO24h

Horoskopski znak vašeg partnera – koliko je vjeran?

Horoskopski-znak-vaseg-partnera-koliko-je-vjeran

OVAN  – Ovan je po prirodi avanturist i uživa u tajnim vezama i ljubavima za koje malo tko zna. Velik je ljubavnik, ali nikad ne dozvoljava da njegovim životom prevladaju emocije. Budući da je u duši romantičar, ponekad se i on zanese. Iako nije zlopamtilo i ne sveti se, ako osjeti da mu se partner više ne divi dovoljno ili pomisli da ga vara, napušta ga istog trenutka.

BIK  – Bik očekuje lojalnost i privrženost, jer preljub za njega znači vrijeđanje njegovog dostojanstva. No, ako se nađe u situaciji da ima priliku, a ne bude otkriven u prevari, iskoristit će je i potrudit se da njegov partner to nikad ne sazna. Ipak, ne raskida vezu ni brak bez razloga i može biti vjeran sve dok je i partner vjeran njemu.

BLIZANCI  – Blizanci nikada ne planiraju prevaru, ali to čine u trenutku i bez razmišljanja. U slučaju da posumnjaju u vjernost voljene osobe, praštaju, jer ni sami nisu puno bolji. Blizancima se preljub jednostavno dogodi, a ukoliko njihov partner za to sazna, uvjerit će ga da to nije istina. Tek u zrelim godinama, od Blizanca se moze očekivati vjernost i potpuno predavanje partneru.

RAK  – Rakovi očekuju stalnu pažnju partnera, a ako su prevareni, teško opraštaju i spremni su na osvetu. Mogu proći mjeseci, pa i godine, ali Rak će sigurno naći način da uzvrati udarac. Pored toga što je veliko zlopamtilo, paničar je i majstor u pravljenju scena. Ujedno je i nepopravljivi romantik, a kada se zaljubi, čini sve za partnera i ne spada u znakove koji su skloni varanju.

LAV  – Kad Lav voli, drugi za njega ne postoji. Odan je, pa čak i ako nije zadovoljan, cijeni vjernost.  U slučaju da je prevaren, zna biti osvetoljubiv, a kad mu partner dosadi, u stanju je razvesti se bez pokušaja pomirenja. Lav ne pristaje na kompromise, ali je zato odan osobi koju voli.

DJEVICA  – Djevica može dugo kriti vezu na duze staze i to vješto radi. Iako u suštini ne prašta lako, ako je prevarena, preći će preko partnerovog preljuba bez scena i rasprava. Nevjeru prašta, ali ne zaboravlja, te će zato sigurno vratiti duplom mjerom čim se ukaže povoljna prilika.

VAGA  – Ukoliko je Vaga prevarena strana, postaje racionalna i hladna, a kad dođe vrijeme za osvetu, obično joj više i nije bitno, jer se već uveliko zaljubila u drugog. U slučaju da joj se ukaže prilika za prevaru, dobro će promisliti, ali flertu neće moći odoljeti. Teško pristaje na prevaru, ne zbog svoje odanosti, već zbog mogućnosti da bude otkrivena i tako se izloži društvenoj kritici.

ŠKORPION  – Škorpion ne prašta prevaru jer ima visoke standarde kad je ljubav u pitanju i uvijek je spreman dati sve od sebe za osobu koju voli. Škorpion zna biti nepredvidljiv, pa ako mu partner dosadi, odlazi i tada nema povratka. Ako je do raskida došlo zbog nerazumjevanja, spreman je pružiti drugu šansu, ali preljub ne prašta.

STRIJELAC  – Nevjeran je po prirodi, čak i kad se trudi da bude odan; on jednostavno ne može da odoli ljubavnom izazovu. Ako ostane u jednom braku, što je rjetkost, neće biti vjeran. S druge strane i sam je spreman oprostiti partnerovu nevjeru jer je svjestan da je to na neki način i zaslužio. Slično Blizancima, Strijelac također s godinama postaje pitomiji i zreliji, pa tako i vjeran partneru.

JARAC  – Dok je u vezi, najčešće je vjeran, ali je u braku sklon preljubu. Iako može imati paralelnu vezu, trudit će se da održi brak i oprostit će partneru, ukoliko posumnja u njegovu odanost. Kao i ostali zemljani znakovi, Jarac je spreman preći preko svega, kako bi sačuvao društveni ugled i status.

VODENJAK  – Vodenjak voli drugima držati lekcije o moralu dok ih sam krši. Iako zna biti nevjeran, Vodenjak teško prašta jer ne može vjerovati da je njegovom partneru netko drugi interesantniji od njega. Budući da od sebe odbije sve odane, Vodenjak obično završi s partnerom koji će mu biti sve drugo, samo ne  vjeran.

RIBE – Iako je u biti vrlo moralna i ne traži veze sa strane, Riba često ne može ostati ravnodušna na igre zavođenja. U slučaju da je prevarena, spremna je oprostiti jer joj je stalo da očuva vezu ili brak. Lako se uvrijedi, ali je spremna sve oprostiti zbog ljubavi koja joj je neophodna.

Želite znati više? Konzultirajte nekoga od naših savjetnika specijaliziranih za ljubavne probleme .

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika