Horoskopski znaci i njihove omiljene seks poze | ASTRO24h

Horoskopski znaci i njihove omiljene seks poze

Horoskopski znaci i njihove omiljene seks poze

Želite li saznati što možete očekivati u krevetu od osobe rođene u određenom horoskopskom znaku? Zanima Vas kakav je u sexu i koja mu ja omiljena poza u sexu? Astrologija će dati odgovor na sve!

Ovan (III. 21. – VI. 20.)

Ovan je opsjednut seksom. Budućnost jedne veze kod njega se uglavnom odlučuje u krevetu. Upravo zbog toga ne voli kada mora dugo čekati da dođe do seksa. A koji su za njega najzadovoljavajući položaji? Ako što duže može voditi ljubav s partnerom i isprobati što više poza.

Bik (V. 21 – VI. 20.)

Jedan je od najosećajnijih Zemljanih znakova : voli duge, zanimljive, kao i varirajuće položaje dok vodi ljubav. Važno mu je da partner doživljava nebeska zadovoljstva. Osoba rođen u znaku Bika, obožava beskrajne poljupce i maženje. Uživa u sporom, nježnom i smislenom vođenju ljubavi.

astro portal, regija, savjet, savjetnik, novo, prebačeno, zapisano u zvjezdama, 24astro.tv

Blizanci (V. 21. – VI. 21.)

Dok je u vještinama dobre komunikacije i u flertovanju nepobjediv, međutim u krevetu je već stidljiv. Voli kada partner kontrolira sve u toku vođenja ljubavi. Ovaj horoskopski znak obožava igranje uloga i jahački položaj. Voli spontano voditi ljubav, a ne unaprijed isplanirane večere.

Rak (VI. 22 – VII. 22.)

Od svih horoskopskih znakova Rakovi su najnestašniji, tako da kod njih tradicionalne poze skoro ne dolaze u obzir. Ljubavni apetit im varira, ali uglavnom vole i preferiraju duge, varirajuće pozicije dok vode ljubav. Pošto mu se apetit teško može smiriti, teško mu je odgovarati. Međutim, ako poznajete po koji poseban položaj, oborit ćete ga definitivno s nogu.

Lav (VII. 23. – VIII. 22.)

U spavaćoj sobi je vrlo aktivan i velikodušan, Lav je obožavatelj okrenutog jahačkog položaja jer se voli pokazati svome partneru. Nema inhibicije, ali da bi se potpuno otvorio, potrebna mu je nježnost i briga. Najčešće je on inicijator i vođa, ali jedna kreativna osoba lako ga može odvući u krevet.

Djevica (VIII. 23. – IX. 22.)

Djevica ne komplicira previše stvari. Lozinka je jednostavnost, efikasnost i što dublje prodiranje. Omiljena joj je poza misionarska. Ovaj položaj omogućava njenom partneru da u potpunosti prodre u njih. Mogu tu pozu isprobati i na ivici kreveta, tako će zadovoljstvo biti potpun!

poziv, dodjite pogledat, kliknite, Savjet, Astro, Astro Centar, Zapisano u zvjezdama, 24astro.tv , poziv, novo

Vaga (IX. 23. – X. 22.)

Vaga i u svojim vezama teži ka ravnoteži i uzajamnosti. Svejedno je da li je predigra ili je glavno jelo kod divljeg vođenja ljubavi, Vaga je opsednut pozom 69. Garantirano će obje strane iskusiti novu razinu zadovoljstva!

Škorpion (X. 23. – XI. 21.)

Ovaj horoskopski znak voli najviše eksperimentirati od svih znakova. Kod njega jednostavno sve može doći u obzir. Dok su njegovi svakodnevni pokušaji u životu uglavnom ugroženi, u krevetu od njega možete očekivati sve. Važna mu je promjena i kontrola. Ne postoji nikakva poza koju ne bi isprobao, ali mu je omiljena jahačka poza.

Strijelac (XI. 22 – XII. 21.)

Znak vatrenog elementa je spontan, obožavatelj uzbudljivih predigri prije vođenja ljubavi. Ne voli svakodnevne stvari, kreativnost mu se manifestira i u krevetu. Posebno ih pali vođenje ljubavi na javnim mjestima. Stoga je preporučljiva poza ta koju bilo gdje može primijeniti, tj. gdje god se partner može smjestiti u sjedeći položaj.

Jarac (XII. 22 – I. 20.)

Kao i prema svemu, tako i prema vođenju ljubavi se okreće s velikom ozbiljnošću. Za njega je to proslava ljubavi, a ne neka ludorija. Za njega seks nije samo predigra i maženje nakon toga, nego i emocionalna raspoloživost. Jarcu je omiljena poza ležeći položaj sa strane. To je jedan predivan, romantičan položaj, gdje zadovoljstvo izazvano sporim dodirima, lako može prijeći u divlje vođenje ljubavi.

Vodenjak (I. 21 – II. 19.)

Ovaj horoskopski znak voli eksperimentirati i uvijek ima potrebu za novim stvarima. Nepredvidljiv je i voli nekonvencionalne stvari. Upravo zbog toga stojeći pseći položaj mu može biti najdraži položaj u seksu. Činjenica je da ova poza nije najekstremnija, ali ipak prema položaju zvijezde najljepše zadovoljstvo može donijeti jednom Vodenjaku.

Ribe (II. 20 – III. 20.)

Uz osobnost ovoga znaka, koji je mističan i sanjar, navodno najbolje odgovara poza gdje cijelim tijelom može dodirivati svog partnera, a to je sjedeći, grleći položaj. Sjedeći položaj je naročito ugodan za oboje, a može biti divlji, sporiji i romantičan podjednako.

Ako imate osećaj da Vam se ljubavni život hladi, a niti u krevetu nije baš sve u redu, onda je moguće da netko namjerno bombardira Vaš seksulani život s negativnim energijama! Nazovite naše savjetnike na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, dogodit će se radikalne promjene u Vašem seksualnom životu!

Sve to možete dobiti ako nas nazovete iz inozemstva, a brojevi telefona su:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika