Hoće li Jennifer Aniston uskoro postati majka? | ASTRO24h

Hoće li Jennifer Aniston uskoro postati majka?

Hoce-li-Jennifer-Aniston-uskoro-postati-majka

U svom najnovijem filmu The Switch  Jennifer Aniston  igra 40-godišnju ženu koja se, uvjerena da je krajnje vrijeme da rodi, odluči začeti uz pomoć donora sperme.

U stvarnom životu Jennifer je 40-godišnja holivudska zvijezda i iako je od razvoda sa suprugom Bradom Pittom prati glas jedne od najpoželjnijih žena iz svijeta filma, zadnjih godina nije imala previše sreće u ljubavi.

Ako je vjerovati izvorima bliskim glumici njena najveća želja je da postane majka.

Najnovije glasine daju naslutiti da bi joj se želja mogla uskoro i ostvariti, jer je navodno sreću našla u zagrljaju uspješnog europskog biznismena s kojim ima ozbiljne planove.

A što kažu zvijezde?

Jennifer ima Sunce u Vodenjaku, podznak u Vagi i Mjesec u Strijelcu. Zahvaljujući ovoj kombinaciji znakova, uvijek uspijeva iznenaditi svojim postupcima, pa čak i samu sebe.

S obzirom na to, promjene u njenom životu događaju se brzo i neočekivano, a ona na njih reagira spontano.

U drugoj polovici 2010. godine pozitivan aspekt proći će kroz njenu kuću ljubavi i djece, što bi se moglo pozitivno odraziti na njen ljubavni i obiteljski život.  Prvi znakovi velike promjene u njenom životu mogli bi postati vidljivi već oko 15. rujna, kada će njen Mars ući u Škorpiona, čime će započeti novi ciklus koji će transformirati njen život.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika