Gledanje u dlan otkriva vaše potencijale | ASTRO24h

Gledanje u dlan otkriva vaše potencijale

Gledanje-u-dlan-otkriva-vase-potencijale

Gatanje u dlan  korijene vuče iz indijske astrologije, a svijetom su ga proširili Romi. Iščitavanjem linija na dlanu i samog oblika šake može se odrediti karakter osobe, njeni potencijali i smjer u kojem se njen život kreće.

Čitanje dlana  spada u pseudoznanosti.  Neka istraživanja upućivala su na postojanje određene veze između linija na dlanu i karaktera, no znanstvenici još uvijek pokušavaju potvrditi tu vezu.

Najraširenija tehnika hiromantije tvrdi da linije na lijevom dlanu otkrivaju naše potencijale i mogućnosti, dok se linije na našem desnom dlanu mijenjaju i otkrivaju koje smo od datih nam mogućnosti iskoristili, i u kojem se smjeru kreće naš život.

Za  pravilno gledanje u dlan  potrebno je dobro analizirati linije na oba dlana, kao i oblik šake i prstiju. Važnu ulogu u stvaranju kompletne slike o karakteru čovjeka, kao i njegovom životnom putu otkriva i način na koji se osoba služi vlastitom rukom.

Tek kada se svi ovi faktori uzmu u obzor čitanje dlana može biti potpuno i precizno.

Općenito gledajući, što je nečija ruka fleksibilnija i osoba je fleksibilnija.

Detalje o nečijoj osobnosti otkriva i sama struktura dlana. Mekani dlan označava nježnu i osjetljivu osobu, dok je gruba tekstura odraz vatrenog temperamenta.

Kako se linije na dlanu mijenjaju tijekom života one više otkrivaju o vašoj prošlosti nego o budućnosti. Gledanje u dlan omogućava da se odredi smjer u kojem se odvija vaš život, a dobar hiromant bi vam moga dati par savjeta koji će vam pomoći da životnu puntaju usmjerite u željenom pravcu.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika