Gdje vas ovo ljeto čeka najbolja zabava | ASTRO24h

Gdje vas ovo ljeto čeka najbolja zabava

Gdje-vas-ovo-ljeto-ceka-najbolja-zabava

OVAN Poganje i šutka obavezan su dio vaše plesne koreografije.Volite žestoki ritam i žestoki ples. Nitko i ništa vas ne može oboriti s nogu. Gdje je gužva tu ste i vi. Otiđite zato do Krka i posjetiteSkaville festival. Puno dobre glazbe, puno guranja, puno skakanja, spavanje pod zvijezdama…

BIK Uh…Vaš zavodničke vještine uz pravu glazbu itekako dolaze do izražaja. Iako imate ritma i ples vam dobro leži, znojenje i skakanje nisu baš vaš stil. Večer vam obično najbolje začini dobra priča s dobrim ‘komadom’. Marvin Gaye ove godine ne dolazi u Hrvatsku, ali dobra alternativa za vas je Seal koji će nastupiti u Zadru.

BLIZANCI Volite i tražite zabavu, uvijek i svuda, pa vam zato pop glazba i nije tako mrska. Lady Gaga, Kate Perry, Kylie Minogue i remixi njihovih hitova od strane slavnih DJ natjerat će vas na ples. Nema mjesta na Jadranu gdje ćete ostati uskraćeni za ovaj glazbeni repertoar. Zato ruksak na leđa i pravac jug.

RAK Gužva i buka nisu vam ni malo dragi. Rasplesana, polugola tijela koja se trljaju od vas također nisu na listi vaših omiljenih stvari. Sukladno vašoj sklonosti mračnim mislima i depresiji najradije bi u hladu borovine slušali nekakav emo bend ili damu slomljenog srca i zavodljivog glasa. Ipak možda bi najbolje bilo da ovo ljeto začinite jazzom. Jadran obiluje jazz festivalima, pa  od Rijeke do Mljeta sigurno neka mirna glazbena luka čeka i na vas.

LAV Kralj plesnog podije ide tamo gdje svoje umijeće može svakodnevno pokazivati. Kao i svoju istesanu figuru u kupačem kostimu. Zrće se nameće kao najjednostavniji i najsigurniji izbor. No nema tog plesnog podija na kojem ćete vi ostati nezamijećeni.

DJEVICA Vaš profinjeni ukus ili preciznije, vaše sklonost stvaranju savršene slike o sebi zapravo vas čini glazbenim snobom bez pravog glazbenog ukusa. Možda i postoji glazba koju volite, ali uvijek postojii netko koga želite impresionirati. Zanimljivo je da s tom osobom obično dijelite i glazbeni ukus. Ako se ovo ljeto želite dobro provesti prvi korak je odabir pravog društva, a sve ostalo će doći samo od sebe

VAGA Vaša najdraža pjesma? Najdraži album? Vrsta muzike? Miran ili aktivna odmor? Možete li odgovoriti na ijedno od ovih pitanja? Ako vam se čini nemoguće odabrati nešto što vam se najviše sviđa, s ljetn eplayliste izbacite ono što vam se nikao ne sviđa. Ne dajte da vas vuku po partyjima i pučkim zabavama. Konzultirajte svoj MP3 player. On će vam sigurno otkriti gdje zapravo ovo ljetno želite plesati.

ŠKORPION Svaka glazba koja ističe vaš seksipil vaša je glazba.Plesali sambu ili brake dance, nije bitno. Jedino što je važno je da napovršinu izbija vaša seksualna moć. Želite ljude hipnotizirati pokretom, kao što to radite pogledom. Kao pripremu za ljeto obnovite vašu plesnu rutinu, ubacite neki novi seksi pokret i zaplešite. Vaš plijen će učiniti sve ostalo…

STRIJELAC Vašem avanturističkom duhu nabolje dogovara egzotična glazba iz raznih dijelova svijeta. Osim uličnih svirača na Jadran stižui afirmirani glazbenici iz ranih dijelova svijeta, a s obzirom na vašu ljubav prema izazovima na vam je da ih pronađete i lovite po obali.

JARAC Tzv. ‘dizalice’ bilo koje vrste vama odgovaraju. Teško da će ijedan ljetni tulum obilježiti laganice, pa je ovo godišnje doba kada vi dođetena svoje. Izbjegavajte ipak koktel zabave na plaži te lounge barove. Disko klubovi pravo mjesto na kojem ćete pronaći ono što tražite.

VODENJAK Vi ste pravi veseljak, niste izbirljivi. Nema te vrste glazbe koje ćete vi prekrižiti. Bitno je samo da vas tjera na ples i pokreće iznutra. Ako vam pak nije do plesa dok ljudi oko vas skaču, nemojte se brinuti. Niste vi krivi ili ne daj Bože, loše volje. Svalite sve na DJ-a, jer ako netko nije partybreaker onda ste to vi.

RIBE Romantične ribice vole romantičnu glazbu. Sade, Norah Jones,laganice Roxetta, bendova iz 80-ih….sve vas to u dušu dira. Dakle na vam je da se klonite plesnih podija i mjesta s podivljalom ruljom. Mirno mjesto sa prekrasnim pogledom sve je što tražite. I to je ono što vas čini sretnim. Naravno, nježne note u pozadinu su uvijek dobrodošle.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika