Gatanje | ASTRO24h

Gatanje

Gatanje

Uobičajene metode gatanja u Europi i Americi su astrologija, numerologija, grafologija, gledanje u kuglu, gledanje u kavu ili listiće čaja, tarot, gledanje u dlan, bacanje runa, I-Chinga ili graha…

Također popularni su i posjeti vidovnjaku, koji ne spadaju u klasične metode gatanja, jer se smatra da je vidovnjak osoba koja posjeduje određene nadnaravne moći te je u stanju primati poruke iz neke više dimenzije i tako otkriti klijentu što ga očekuje.

U Europi i Americi svojedobno je gatanje ili proricanje bilo zabranjivano, što od strane dominante religije, što od strane zakona. Unatoč silnim zabranama, gatanje je ostalo iznimno popularno diljem zapadnog svijeta i njegova popularnost se ne smanjuje ni racionalizacijom općeprihvaćenog svjetonazora niti napretkom znanosti.

Najčešća područja koja zanimaju korisnike usluga gatalaca su ljubav, financije i djeca, kao i važne poslovne odluke i zdravlje.

Osim predviđanja raspleta određenih situacija ili budućih događaja, mnoge vještine gatanja uključuju i karakterne analize. Pri tome se koriste metode iz astrologije, numerologije, grafologije i čitanja iz dlana.

Statistike pokazuju da u zapadnom svijetu žene češće koriste uslugu gatanja od muškaraca.

U ljudskoj prirodi je vječno prisutna želja da sazna što mu život nosi, pa je tako i gatanje jednako popularno danas kao i prije mnogo stoljeća.

Mnogi ljudi se profesionalno bave proricanjem sudbine uz pomoć različitih metoda i to danas spada među legitimna zanimanja.

U Hrvatskoj se zvanje astrologa čak upisuje u radnu knjižicu.

Ostale tehnike gatanja još uvijek nisu stekle taj stupanj legitimnosti, ali polako postaju sve popularnije. Dokaz za to je interes klijenata za različite metode gatanja , kao i broj stručnjaka za određene tehnike, koji konstantno raste.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika