Gatanje kartama prognozira budućnost | ASTRO24h

Gatanje kartama prognozira budućnost

Gatanje-kartama-prognozira-buducnost

Vjerojatno su najpoznatije karte za gatanje i proricanje tarot karte , no postoji još niz različitih vrsta karata kojima znalci mogu zaviriti u budućnost.

Karte ne služe samo za proricanje, mnoge vrste karata, pa i tarot karte , služe i kao igrače karte, ali i igrače karte služe za proricanje.

Klasične igrače karte obilježile su živote mnogih ljudi (osobito strastvenih kockara :) ) i iako vam one možda služe samo za igranje remija ili pokera, u špilu od 52 karte krije se puno simbolike.

Klasični špil karata sastoji se od  52 karte koje simboliziraju broj tjedana u godini, 13 karata u svakoj boji predstavlja 13 lunarnih mjeseci u godini,  četiri boje simboliziraju četiri strane svijeta, četiri elementa…

Znakovi na kartama također imaju svoja posebna značenja:

List (pik) – kozmičko drvo života

Srce (herc) – središte života i svijeta

Romb (karo) – ženski princip

Djetelina (tref) – muški princip

Gatanje kartama naziva se još i kartomancija  i  navodno omogućava da se zaviri u budućnost.

Postoji niz načina proricanja iz karata, ali najrašireniji način gatanje u karte , ujedno je i najjednostavniji. Radi se o dobivanju odgovora na pitanje. Pitanje može biti samo jedno, a odgovor samo da ili ne.

Pri tome se koristi špil od 52 karte, s tim da devetka herc nosi pozitivan odgovor, a devetka pik, negativan.

Druga najraširenije tehnika proricanja kartama naziva se Tri želje. Pri ovoj metodi koriste se 32 karte, a špil čine asovi, kraljevi, kraljice, dečki, desetke, devetke,  osmice i sedmice

Gledanje u karte nalik igri poznato je pod imenom Tko ima više sreće. Uz pomoć ove tehnike gatanja u karte određuje se tko će imati više sreće u nadolazećem razdoblju. Koriste se 32 karte, i u proricanju može sudjelovati najviše osam osoba. Svatko uzima tri karte, a najsretniji će biti onaj koji ima najmanji zbroj.

Karte koje se koriste isključivo za proricanje i iznimno su popularne zovu se ciganske karte ili ciganice. Njihovo podrijetlo nije poznato. Špil čini 36 ili 52 karte, koje se otvaraju na više načina.

Proricanjem s ciganskim kartama može se točno odrediti događaj koji slijedi, vrijeme kad će se desiti te se može otkriti mogućnost intervencije. Ove karte sudbine mogu nam pomoći da izbjegnemo neke nevolje koje nam se u približavaju u životu.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (3)

dragica on August 15, 2014 Odgovori

dali ce me zlatko nazvati ili pisati

jasmina on September 24, 2014 Odgovori

dali cu se pomiriti sa cvijanom

nndira on November 25, 2014 Odgovori

Udana sam al nesrecna u braku volim jednog coveka i on je u braku molim hitni odgovor i imam poso uvek gresim pomozite mi da dobijem bolji poso i brzu do ru zarudu

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika