Financijski horoskop za 2015. godinu | ASTRO24h

Financijski horoskop za 2015. godinu

horoskop-decembar

Novac nas ne usrećuje, ali je veoma važan faktor u našem životu. Hoćemo li imati puno para ili ne, na koji način možemo doći do novca ili što možemo učiniti da stvari krenu na bolje? Sve će vam to pokazati financijski horoskop za 2015.godinu!

Ovan:

Na početku godine bit ćete pri kraju materijalnih rezervi. Praznici su vas iscrpili, trošili ste previše, ali ne padajte u očaj. Do ožujka ćete se pribrati, a u travnju već možete započeti i novi projekat koji će donijeti još dodatan priljev novca u kuću! Mislite da će vam to riješiti dugoročne probleme, ali u prvoj polovini ljeta ponovo ćete se zaglaviti jer ćete otići na duži odmor. Zaslužujete to, činjenica je jer ste naporno radili do tada, premda će vam nakon toga vremenski trebati da se ponovo vratite u radnu rutinu. Jesen vam donosi novi trošak koji je vezan za vašu kuću, moguće da je renoviranje u pitanju. Ovo u svakom slučaju morate isplatiti pa ćete zato ponovo potrošiti svu rezervu. Srećom, u travnju i svibnju možete računati na neki robni dobitak!

Bik:

Ni tokom praznika sebi niste ništa uskratili. Unaprijed ste štedjeli za siječanjski period i zato sad niste u strahu. Sve ide svojim tokom, vraćate se starim radnim svakodnevnicama i  stvari vam se odvijaju po planu. Godišnji financijski horoskop vam ukazuje neočekivani trošak u užujku koji će biti povezan sa vašim rođakom. Moguće da je riječ o pozajmici novca. Srećom, imat ćete od čega dati, ali sa time ćete potrošiti svu ušteđevinu. Zato, razmislite o planovima za ljeto. Namjeravate trošiti novce na putovanje što i zaslužujete, ali je još pitanje kojeg mjeseca će se to realizirati. Pri kraju godine, negdje oko studenog, vidi se još neka važna promjena koja je vezana za sreću. Važno je da se oslobodite tereta koji nosite na duši!

Blizanci:

Godinu ne počinjete loše, ali ubrzo će vam se planovi poremetiti. U prva tri mjeseca biti ćete lišeni od jednog važnog prihoda. Nemojte se uplašiti jer ćete umjesto toga imati drugi posao gdje ćete imati prihoda. Ako do sad niste razmišljali o tome, u sporednome poslu biste se mogli baviti poduzetništvom ili ako ste već preduzetnik, možete uložiti nešto novca u neki drugi posao. Pazite na marketing jer ako niste u svijetu biznisa u srpnju će vas primijetiti neki važni ljudi. Tada vam se ukazuje mogućnost unaprijeđenja. U tom periodu će vam i sreća biti naklonjena prema godišnjem financijskom horoskopu i prvenstveno će vam se odraziti na posao. Ako želite saznati kako to još možete iskoristiti, samo nazovite SAVJETNIKA, pomoći će vam u tome. U rujnu i listopadu se vidi neki manji trošak vezan za obitelj, ali to neće na vas financijski puno utjecati, ali će biti korisno na druge staze.

Rak:

Možda ćete malo nervozno početi ovu godinu jer unaprijed ne vidite kamo vas vaši putevi vode. Već neko vrijeme ne možete izaći iz stagnirane situacije, a ni ne vidite nikakve mogućnosti za izlazak. Vaš vas godišnji financijski horoskop moli na optimizam jer jedino ćete tako primijetiti tu poslovnu mogućnost koji može prouzročiti promjene, ali će vam donijeti više prihoda. Ovo će vam se vjerojatno dogoditi početkom ljeta, ali i do tada će vam stizati povremeni radovi koje će vam ponuditi preko nekih članova porodice. Sreća će biti na vašoj strani u veljači i kolovozu. To bi bilo poželjno iskoristiti i sa jednim ritualom, što možete tražiti od SAVJETNIKA jer on poznaje tajni ritual koji je napisan za vaš horoskopski znak. Na ljeto će vas vama bliska osoba iznenaditi, možda i vaš partner, moguće sa jednim putovanjem. Ne obazirite se na to koliko će sve to koštati!

Lav:

Tiho vam počinje godina na financijskom polju, otprilike sve ide po vašem planu. Zahvaljujući jednom preokretu od veljače, možete mijenjati radno mjesto na koje ćete se morati naviknuti, ali ćete biti uspešniji. Još samo trebate povećati zaradu jer sa velikom vjerojatnošću to nećete mjenjati do kolovoza, iako će vaša odgovornost biti veća. Jedan ritual za ojačanje vaše sreće vam može pomoći u travnju. Taj ritual vam može napraviti SAVJETNIK jer obilje novogodišnjih magija unaprijed su vam utemeljile uspjeh u financijama. U rujnu budite oprezni u prometu ili ako planirate putovanje razmislite temeljno jer možete imati manji izdatak zbog neke pogreške. Samo ćete neku malu sitnicu zaboraviti, ali ako vam je to važno, morate misliti na unaprijed.

Djevica:

Nova godina dobro započinje rođenima u znaku Djevice jer mogu započeti ostvarivati svoj stari plan već od siječnja. Ako vam je posao vezan za neki biznis, računajte na ojačanje već u veljači. Zbog toga je važno da promijenite neku sitnicu, primjerice marketing. Ako želite nešto prodati, primjerice kuću ili auto, također trebate to učiniti u tom razdoblju. Sa jednim pozivom možete saznati koja je to sitnica koju morate mijenjati, sa čime možete pomoći svom poslu. SAVJETNIK će vam otkriti to i već čeka vaš poziv. Preko ljeta na tom se polju i ne očekuje neki veliki preokret, osim što ćete biti pretrpani poslom. Međutim, vaš naporan rad će se isplatiti jer ćete se oko listopada moći trajno riješiti jednog starog financijskog tereta.

Vaga:

U prvoj trećini ove godine malo ćete ispasti iz balansa, prema godišnjem financijskom horoskopu. Imat ćete više troškova, manje luksuza, ali opet zbog puno posla nećete imati dovoljno vremena da planirate promijene. Od travnja stiže sudbinski preokret što može ukazati i na novo radno mjesto. Odluka nije laka jer ćete morati napustiti poznato radno mjesto i zaputiti se ka nepoznatom. Stoga vam se preporučuje da o tome razgovarate sa SAVJETNIKOM, koji će znati pravi odgovor. Nakon odluke i već pronađenog novog radnog mjesta, stvari će se malo promijeniti, a vi možete usporiti u svom životnom tempu što će prouzrokovati dobre promjene i na drugim područjima. Sreća će vam se ojačati maksimalno do kolovoza, tada još možete osvojiti i malo novca. Ako želite nešto prodati ili trebate riješiti neku službenu stvar, na to ćete imati dobre šanse u listopadu.

Škorpion:

Godina vam započinje stabilno zahvaljujući vašoj lukavosti, sigurno koračate ka unaprijeđenju. Vaš strateški osjećaj će primijetiti baš oni koji ga i trebaju zapaziti pa ćete zato imati sve više odgovornosti. U financijskom smislu na malo više zarade, zbog povećane odgovornosti, računajte u ožujku i travnju. Tada ćete imati i veći izdatak koji je vezan za vaš dom. Može biti riječ o selidbi ili o renoviranju, što je u svakom slučaju važan izdatak za sretan život. Ljeto će vam proteći u štednji i tek početkom jeseni biti ćete u mogućnosti priuštiti si kraći odmor. Ukoliko ste zainteresirani za neko poslovanje ili ste preduzetnik ili želite biti, u listopadu nazovite SAVJETNIKA. Reći će vam jednu važnu informaciju koja vam može donijeti sreću!

Strijelac:

Ulazite u ovu godinu sa velikim nadama i sa puno planova, ali od svega toga ostvarit cete samo jedan dio. Sve to nije problem jer trebate sanjati, bez toga nema razvoja i napretka. U prva tri mjeseca zvijezde vas usmjeravaju ka učenju, da sa stečenim znanjem dođete na višu poziciju. Ne znate šta biste učili? Pitajte SAVJETNIKA, pogledati će u kartama šta je vašoj duši potrebno i predložiće vam smjer u kojem možete biti najuspešniji. Ljeto ćete sa velikom vjerovatnošću provesti u inozemstvu ili na drugom radnom mjestu daleko od do sada naviknutog. Sve to može postati trajno ako i vi to budete htjeli, odluka je samo vaša. Pred kraj godine čeka vas još jedna promjena vezan za posao kada ćete moći upotrijebiti dosadašnja iskustva.

Jarac:

Budite malo popustljiviji prema sebi, ne započinjite godinu maksimalnom energijskom investicijom jer će se vaš šef lako navići na preforsirane rezultate te će tako dodatne terete staviti na vas već u veljači. Ako pak pametno raspodijelite svoju snagu i vrijeme, postići ćete u poslu puno više nego što mislite. U svibnju ćete imati neke poteškoće, bar prema financijskom horoskopu, ali to ćete riješiti do sredine svibnja. U materijalnom smislu na dodatni prihod računajte oko rujna što može biti nasljedstvo ili prodaja nečega. Sreća će vam biti maksimalna tek u prosincu, ali ako zatražite dodatnu pomoć, sreća vas može iznenaditi i pred Uskrs. Vezano za ovo, potražite SAVJETNIKA koji je stručnjak za ekonomske magije!

Vodenjak:

Sa velikim planovima i zavjetima krećete u novu godinu koje ćete sasvim dobro uspjeti realizirati. Bit će poželjno i na nekoj civilnoj oblasti da prihvatite neku ulogu jer ćete doći preko toga do takvih prednosti s kojima ćete puno uštedjeti. Imat ćete mogućnost u ožujku raditi u inozemstvu, ali i ako ne želite, zadržite te kontakte jer kasnije vam mogu biti korisni. U travnju će vaša sretna energija biti visoka, imat ćete veliku šansu da osvojite robni dobitak. Ljeto će vam najprije odnijeti, nego donijeti novac, ali ako nazovete savjetnika, on će naći rešenje i da tada uštedite, naravno bez odricanja. U suštini jesen vam velike promijene ne donosi, ali još pred zimu imat ćete neočekivane troškove, na to se pripremite.

Ribe:

Početak godine počinje sa poteškoćama. U vašoj obitelji bit će puno stvari koje vam samo odnose novac, a ne donose. Zima će biti najteža prema godišnjem financijskom horoskopu, a od proljeća vam stiže osjetno poboljšanje. Pazite sa srećom u travnju jer što god dobijete, to ćete i potrošiti. U svibnju će već biti poželjno da učinite neku magiju obilja, tako i u kolovozu. U tim prilikama će vam dobro doći pomoć SAVJETNIKA, čija je to stručna oblast. U poslu budite lukavi jer vaše dobro srce lako mogu iskoristiti. Bit će jedna mogućnost koju ćete vi moći prvi iskoristiti. Sve je to moguće u srpnju, tada ne oklijevajte i ne marite ni za koga. Jesen sa financijskog gledišta neće biti dobra kao ljeto, ali ne vide se veliki troškovi. Tih i miran period, sporo jačanje vas čeka do Božića.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika