Duh u Lutonu | ASTRO24h

Duh u Lutonu

poltergeist-05-1024x768

Dobijete  li volju otputovati do Britanije i ogladnite li, obavezno svratite u Jimmy`s Word Grill and Bar u Lutonu koji se nalazi  50 kilometara od Londona. Ovdje uz ručak ili piće možete doživjeti i jeziva natprirodna iskušenja. Poznato je da na ovom otoku nije samo oblačno vrijeme, nego su i duhovi česti gosti. Snimke koje su načinjene ranije mogle bi se ponovno dopuniti jer postoje novi dokazi i ljudi koji su bili tamo i doživjeli ista iskustva, te mogu to potvrditi.

U tom restoranu predmeti sami od sebe ožive. Pomjeraju se stolovi, tanjuri padaju na pod, kao da na njih utječe neka nepoztnata sila. Mnogi sumnjaju da se u pozadini kriju mađioničarski trikovi s kojima žele privuči turiste. To su i uspjeli jer restoran su posjetili svi skeptici i oni koji ne vjeruju u duhove. Došli su spremno otkriti taj misterij ili prijevaru.

Izgleda da nije prijevara u pitanju jer od prošle godine niko nije našao „racionalno“ objašnjenje za ove događaje ili da otkrije prijevaru u ovom restoranu. Šef restorana Rehan Anwar raduje se ovom fenomenu i nada da će duh još dugo biti prisutan u restoranu jer od kada su primijećeni ovi natprirodni događaji, restoran im je posjećeniji. Ne želi pozvati svećenika ili istjerivača duhova jer sve dok se događaju takve stvari i njihova posjećenost je na vrlo visokom nivou.

Perspektiva šefa restorana je razumljiva, ali je potrebno napomenuti da s duhovima nije preporučljivo dugo živjeti pod istim krovom. Ako primijetite slične stvari u Vašem domu, kod rođaka ili prijatelja, odmah nazovite naš Astro Centar gdje ćete se uz stručnu pomoć riješiti nepozvanih gostiju.

O takvim duhovima potrebno je znati da su u većini slučajeva lutajući i zli duhovi, znači, nije riječ o tome da neki duh od Vaše rodbine pravi te smetnje, osim ako iza toga ne stoji nekakav zločin ili nesreća. Ako želite otputovati na neko natprirodno mjesto, potražite pomoć u Astro Centru. U tim slučajevima nije naodmet zatražiti čišćenje i zaštitu jer se s lakoćom može za Vas zalijepiti nešto što će poslije u Vašem domu lomiti tanjure i premiještati manje namještaje.

Ako sumnjate da imate duha u vašem domu, pozovite našu sjajnu Doru, koja će vam očistiti prostor od duhova! Kod 903 ; 064 640 067 fix: 6,99 kn/min mob: 8,41 kn/min

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika