Duh na ultrazvučnom snimku! | ASTRO24h

Duh na ultrazvučnom snimku!

Duh na ultrazvučnom snimku!

Na nesvakidašnje slike je naišla jedna trudnica na ultrazvučnome pregledu kod nerođenog djeteta.

Danas je već sasvim normalna stvar da trudnice na društvenim mrežama podijele ultrazvučnu sliku još nerođenog djeteta. Međutim, sa Jade Hornsby-jem se prije dvije godine dogodila šokantna stvar. Tokom prvoga ultrazvučnog pregleda, otkrivena je zapanjujuća slika za mladu majku! Pored djeteta su uočili jednu mrlju koja je ličila na ljudsko lice. Mlada majka je u istome trenu prepoznala na slici svoga djeda koji je umro prije nekoliko godina. Na slici se vidi kako djedov duh ljubi svoga nerođenog praunuka. Djevojka i njena obitelj su se složili da lik je potpuno identičan sa crtama lica njenog preminulog pretka. OVDJE možete pročitati o strašnom događaju koji se dogodio u jednoj firmi!

Astro24h, advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Prema riječima liječnika, posteljica je preuzela oblik koji zaista oslikava ljudsku figuru, ali po njihovom mišljenju to je samo čudna igra života. Majka je međutim sasvim sigurna u to, da se duh njenog djeda pojavio u njenoj utrobi jer uživo nije mogao da se divi praunuku.

Slike su objavljene na internetu, pa čak su i skeptici pomalo nesigurni vidjevši ove nesvakidašnje snimke, kliknite OVDJE!

Ako osjećati prisustvo duha u kući, onda Vam je neizbježno zatražiti čišćenje dok Vam se skroz ne udomi u stanu i stvori Vam ogromne probleme i štete, kako zdravstveno, tako i u obiteljskim odnosima i financijama!

Zvjezdana, Zvjezdana 458, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje

Ukoliko i Vi doživljavate paranormalne i neobljašnjive aktovnosti, događanja u svakodnevnome životu, u tome slučaju nazovite savjetnice Tonku, kod 126 ili Gordanu, kod 311, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Možete ih nazvati u bilo koje vrijeme!

Možete nazvati i iz inozemstva na slijedeće brojeve!

Inozemstvo, poziv, savjet, savjetnik, Astro centar, Najbolji u regiji, Zapisano u zvjezdama

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika