Dočarajte sebi ljetnu ljubav! | ASTRO24h

Dočarajte sebi ljetnu ljubav!

Dočarajte sebi ljetnu ljubav!

“Ljubav na prvi pogled”,”On je vidio i zavolio”.U filmovima se puno puta susrećemo s ovim fenomenom. Jeste i Vi već doživjeli? Ne, ovo nije bajka, i da, postoji u stvarnosti. Svatko na drugačiji način doživljava ljubav. Netko ju opisuje kao strujni udar, trnce, a drugi su samo čuli u pričama o ovoj vrsti ljubavi. Kliknite OVDJE i saznajte kojoj skupini pripadate i kako možete doživjeti Vašu ljubav. A OVDJE možete saznati hoće li doći do velikog susreta, istinske ljubavi još ove godine! Može biti da u vašoj sudbini nije zapisana ova smiješna, iskričava ljubav, ali ako ju ipak želite doživjeti, pomoći ćemo Vam privući ju i doživjeti! Sada ćemo Vam pokazati kako dočarati sebi ljetnu ljubav!

Što će Vam biti potrebno?

- odlučnost

- kalkulator

- latice ruža (crvene)

- 2 crvene svijeće

- crvena nit

- šibice

Potreban Vam je kalkulator kako biste izračunali Vaš magični broj ljubavi, ali kako biste znali izračunati, trebate znati neke točne podatke iz prošlosti.

Napišite na komad papira slijedeće brojeve:

  1. Koliko godina ste imali kada ste bili zaljubljeni prvi put?
  2. U kojem mjesecu je počela Vaša prva veza?
  3. Koje godine je bio Vaš najslađi poljubac?

Sve brojeve posebno zbrojite po slijedećem primjeru.

Ako ste, primjerice:

  1. U dobi od 15 godina bili prvi put zaljubljeni
  2. U rujnu mjesecu započeli Vašu prvu vezu
  3. 2012 godine je bio Vaš najslađji poljubac

Možete ražunati na slijedeći način:

5+9+1+2+1+2, konačni rezultat je 20. To je Vaš ljubavni broj. Taj broj morate urezati na jednu crvenu svijeću i može početi ljubavna magija!

Karla, Karla 997, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Stavite dvije crvene svijeće na sredinu stola. Razbacajte latice ruža oko svijeća tako da se ocrtava simbol lemniskate, tj znak beskonačnosti. U jednu svijeću urežite krug, a u krug urežite Vaš broj ljubavi koji ste izračunali na temelju onoga gore opisanoga ,a u drugu svijeću urežite samo prazan krug. Dvije svijeće stavite jednu od druge na oko 5 cm i svežite ih zajedno sa crvenom niti, ali ne prejako. Zapalite svijeću i upitajte Anđele Asmodela i Sariela da Vam pomognu doživjeti veliku ljubav još ovog ljeta.

Neka svijeća izgori do kraja. Sve dok svijeće gore, zamišljajte u sebi Vašega idealnog partnera. Zamislite trenutak i mjesto gdje se susrećete. Kada svijeće izgore, ostatak svijeća i latice ruža prikupite u malu vrečicu i stavite pod jastuk.

Još nekoliko magičnih trikova Vam može pomoći, a možete ih OVDJE pročitati.

Magija treba proraditi u roku od mjesec dana. Vrlo je važno da kada dođe do velikog susreta, rekvizite svečanosti spalite i raspitajte se jeli to prolazna avantura ili dugoročna ljubav. Možete pitati i za ljubavni horoskop od naših astrologa, te koliko podržavaju zvijezde Vašu ljubav.

Sve to možete tražiti i iz inozemstva na brojevima telefona

Ako osjećate da ne funkcionira magija ili Vaš ljubavni život kreće u pogrešnom smijeru, onda nazovite Astro centar na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Tražite pomoć naših savjetnica. Karla, kod 997 i Andreu, kod 378. Stručne su za odnose i ljubavni horoskop.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika