Bioenergija - vaša životna energija | ASTRO24h

Bioenergija – vaša životna energija

Bioenergija-vasa-zivotna-energija

Bionergija  označava energiju života , a potječe od grčke riječi bios  – život i energia  –energija . Životna  energija  je osnova svih životnih procesa, kretanja, osjećaja i mišljenja. Svi procesi, ne samo oni u čovjeku, nego svi postojeći, se bez nje prekidaju. Bioenergija je istovremeno i osnova života , uvjet i jedina mogućnost čovjekovog postojanja i rada. Sve dok u organizmu ona kruži slobodno, čovjek može očuvati tjelesnu ravnotežu i zdravlje. Višak ili manjak energije  remeti usklađenost energetskog  tijela, što može značiti preduvjet ili uzrok za nastanak različitih bolesti.

Bioenergija  je nevidljiva golim okom, ali ima snagu i moć za pokretanje cijelog organizma. Ljudski život je vrlo često pod stalnim negativnim vanjskim utjecajima kao što su stres, nepravilna i nezdrava prehrana i promjena klime. U slučaju da taj vanjski utjecaj potraje duže, može ostaviti značajne promjene na energetskom  polju, auri, a poslije toga i na ljudskom tijelu.

Najprirodniji način pomaganja i iscjeljivanja bolesne energije  je bioterapija koja se provodi uz pomoć vlastite životne energije  i jednog pojedinca koji ima bioenergetski potencijal veći od druge osobe. Budući da ljudski organizam konstantno emitira biozračenja, određene frekvencije i vibracije, na osnovu intenziteta i njihove jačine može se s velikom preciznošću odrediti koji je dio tijela bolestan.

Kroz ruke bioenergetičara ispušta se bioenergija  iz svih njegovih čakri, a pomoću svoje svijesti uspjeva kontrolirati količinu propuštene energije . Osim ispuštanja energije  kroz njegove ruke, događa se istovremeno i primanje energije . Zbog toga se koriste obje ruke, lijeva koja prima i desna koja daje energiju . Bioenergetičar ima sposobnost izmjenebioenergije  drugih ljudi, izvlačenja iz tijela, unosa ili  pravilne raspodjele po cijelom organizmu tretirane osobe. Kao takav, bioenergetičar ne bi smio piti alkohol, konzumirati drogu i određene medicinske lijekove, biti pod stresom ili u depresiji, jer tada nema čistu energiju  i ne bi smio liječiti ljude. Za vrijeme tretmana mora biti opušten i smiren, jer seenergetski  duboko povezuje sa energijom  tretirane osobe.

Bioterapija produbljuje odnos između čovjeka i prirode, te jača vezu između psihičkih i tjelesnih funkcija. Za bioenergetičara zdravlje se ne odnosi samo na fizičko tijelo, već i na ravnotežu i harmoniju u svim djelovima života.Bioenergija  kao prirodno liječenje, nema cilj da zauzme mjesto klasične medicine, već da da svoj doprinos da se ona nadopuni, jer pravilna kombinacija klasične i alternativne medicine može biti od velike pomoći za mnoge ljude.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika