Bijela magija za priliv novca | ASTRO24h

Bijela magija za priliv novca

Bela magija za priliv novca

Bijela magija je pozitivna energija koju sami kanalisemo i koristimo je za dobrobit jednog covjeka ili citavog covjecanstva.

Kada uopsteno govorimo, prema staroj srednjevekovnoj definiciji, magija je skup metoda, postupaka i tehnika ciji je cilj da se utice na zbivanja i ljudska bica.

Magija moze biti:

  • evolutivna (dobra, pozitivna ili bijela) i involutivna (zla, negativna ili crna)
  • homeopatska odnosno magija po dodiru ili simbolickom kontaktu
  • spekulativna ili teoretska i operativna ili prakticna magija

Bijela magija prije svega omogucava skidanje crne magije razlicitim obredima i ritualima, ali ujedno pruza i zastitu da se los utjecaj crne magije vise ne ponovi. Pored ove svojevrsne zastite, postoji i rituali bijele magije koji privlace pozitivne utjecaje i energije, i tako obezbjedjuju uspjeh na odredjenim zivotnim poljima, bilo da su zdravlje, ljubav ili posao u pitanju.

Ukoliko zelite da privucete novac u svoj zivot, bijela magija ima jedan od mnogobrojnih rituala kojim mozete da privucite dobru energiju za priliv novca:

  • Ovaj ritual traje nedjelju dana. Prve veceri uzmite srebrnu ciniju (ili posudu boje srebra), dve zelene svece i saku novcica. Zapalite svece, uzmite ih u ruke, gledajte u posudu i zamisljajte kako se puni novcem koji se polako presipa. Zatim svece stavite pored posude sa leve i desne strane, pa oko nje polako, ukrug, u smeru kazaljke na satu, redjajte novcice izgovarajuci recenicu: “Sjajni novac tece, dolazi mi u izobilju i svakim danom se umnozava”. Ovu recenicu izgovorite sedam puta pre nego sto posljednji novcic stavite u krug. Ugasiti svece, a ciniju postavite na vidno mesto u kuci. Svaki put kada cete prolaziti pored nje, ubacite po jedan novcic. Sutradan ispraznite novcice iz cinije i ponovite ritual (koristiti iste novcice), koji se zavrsava sedmog dana, ali ciniju nemojte da sklanjate. Povremeno u nju ubacite novcice i povremeno je praznite kako bi bijela magija i njena delovanja bila potpuna. Ovim ritualom stvara se energija bogatstva koja ce ga i privuci.
  • U noci punog mjeseca napunite ciniju vodom, a potom u nju ubaciti srebrni novcic. Stanite pored prozora tako da mjeseceva svjetlost pada na vodu. Lijevom rukom drzite ciniju, a desnom lagano kruzite po vodi u smijeru kazaljke na satu izgovarajuci:  “Lijepa boginjo mjeseca, donesi mi svoje bogatstvo i brzo mi napuni ruke srebrom i zlatom. Sve sto mi dajes moj novcanik moze da primi”. Bajalicu ponovite tri puta, vodu prospite na zemlju, a novcic vratite u novcanik i potrosite ga prvom prilikom, kako bi bijela magija i njen uspjeh bili zgarantovani.
    • Ova carolija se moze izvesti u svakom trenutku, bez obzira na doba dana ili mjesecevu fazu. Potrebno je da uzmete dvije svijece – bijelu – simbol osobe koja izvodi caroliju i zelenu – simbol novca.  Nacrtajte traku i podijelite je na devet polja; bijelu svijecu postavite na prvo, a zelenu na posljednje polje. Zapalite svece i izgovorite bajalicu: “Dodjite mi slatke pare, lako i u izobilju, jer mi nista ne stoji na putu do zelje. Prihvatam svaku paru i trosim ih sa radoscu, jer ce novac uvijek dolaziti“. Sutradan opet zapalite svijece, izgovorite bajalicu i pomerite bijelu svijecu za jedno polje. Ritual ponavljajte svakodnevno, sve dok bijela svijeca ne udje u isto polje sa zelenom. Na taj nacin ce vam bijela magija pomoci da dodjete do zeljenog bogatstva.

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

Predrag on February 9, 2015 Odgovori

Nemam novca

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika