Astrološki vodič za svekrve | ASTRO24h

Astrološki vodič za svekrve

Astroloski-vodic-za-svekrve

Fenomen svekrve kao zle žene kojoj je upravo “preotet” sin rasprostranjen je u svim kulturama. Naravno, on je vrlo često iskarikiran, ali činjenica je da su majke uvijek više vezane za sinove, kao što su i očevi za kćerke, pa ova teorija u nekoj mjeri obuhvaća realne okvire. Kada se dvije žene nađu uz jednog muškarca, bilo da se radi o sestrama, majkama ili suprugama to znači da će biti sukoba mišljenja, a ponekad i žestokih svađa. Svekrva , naravno, nije zla vještica, ali je dobro znati njene karakteristike kako bi se na najbolji način izbjegli sukobi koji su u većini slučajeva neizbježni. U tom slučaju astrologija daje savjete za najbolje načine ophođenja i ponašanja, kao astrološki vodič za njenu osobnost.

Svekrva OVAN:  U trenutku kada se bude približavala vašoj kući, osjećat ćete se kao vojnik kome se približava general. U kuću ulazi kao uragan i ponaša se kao da je ne zanima vaš osobni, ali ne dozvolite da vas to zavara, zanima je više nego što možete zamisliti. Kuhanje će biti jedno od glavnih meta njenih napada, jer njen sin “pati” zbog vaše kuhinje. Ona je impulzivna i voli u svemu biti gazda, ne samo sudionik. Zato je važno suprotstaviti joj se od samog početka i zaustaviti ovaj snažni uragan od svekrve . 
Svekrva BIK:  Ona će biti ponosna na ženu svoga mezimca, ali kada se najmanje budete nadali podsjetit će vas na svoj zavjet – to će značiti da joj se nešto nije svidjelo. Možda je pomalo materijalist, ali će biti idealni savjetnik za vaše financije. Manijakalno zahtjeva čistoću i red. Ukoliko ju želite odobrovoljiti nekim poklonom neka bude naglasak na pažnji, a ne cijenu. Neće ju toliko zanimati ljepota koliko sama vrijednost poklona. Ukoliko joj previše budete ostavljali djecu na čuvanje postoji “opasnost” da postanu razmažena i debela. 
Svekrva BLIZANAC:  Ukoliko na nju ostavite dobar dojam biti će kao da ste dobili na lutriji. Teško ćete je razumjeti jer jedno misli, drugo govori, a treće radi. Ali, biti će idealna za čuvanje djece jer posjeduje veliki osjećaj odgovornosti. Ima potrebu miješati se u osobni život svog sina jer je to ono što je primarno zanima. Međutim, u vašoj zajedničkoj svađi neće obavezno stati na njegovu stranu. Ne zato što vas jako voli, nego zbog njenog osjećaja pravičnosti ili trenutnog raspoloženja. 
Svekrva RAK:  Ona je zaista pravi Rak. Nije ni nagla, ni opasna, ali zato je u stanju liti krokodilske suze za svaku sitnicu. Njene je neprestane promjene raspoloženja čine izuzetno razdražljivom. Ne pokušavajte ju lagati jer ima nevjerojatnu intuiciju, a za njenu hranu koristite samo izraze tipa savršeno, sjajno i jedinstveno jer će vas u suprotnom staviti na crnu listu. Pretjerano je osjetljiva, ali sve što radi, radi da bi bila bliže svojoj djeci i obitelji. 
Svekrva LAV:  Ovakva svekrva  i nije baš najsretnija prilika. U vama će ujedno vidjeti i svoju konkurenciju pa nemojte očekivati riječi hvale. Važno je da joj na početku pokažete zube jer se upravo ona smatra jednom od najinteligentnijih žena zodijaka i vrlo je moguće da će igrati prljavu igru s vama. Neprestano će kontrolirati vas, vašu kuću i svaki korak jer ona jednostavno ima urođenu potrebu da sve nadgleda i upravlja svakom situacijom. Pozitivna strana je što je odličan pedagog i usprkos velikoj ljubavi koju osjeća prema unučićima nikada ih neće razmaziti. 
Svekrva DJEVICA:  Ona je mnogo razumnija i jednostavnija od ostalih koje se pokušavaju nametnuti. Ključ za uspjeh kod nje je čistoća! Ukoliko vam kuća ne bude dovoljna uredna i čista ulazit će u nju kao policajac i praviti raciju pospremanja. Vrlo je štedljiva pa je dobro da ju tražite savjet kada su u pitanju financije, to će definitivno ojačati vas odnos u budućnosti. 
Svekrva VAGA:  Ona će uvijek biti vaša desna ruka, biti će tu da vas podrži u situacijama u kojima je potrebna i u kojima je nepotrebna, a uglavnom će biti nepotrebna. Međutim, kada događaji dobiju opasan i nervozan ton, odlepršat će kao najnježniji leptirić jer se ona sa razmiricama ne može nositi. Uvijek će biti dobro raspoložena, a svoju će mirovinu trošiti na skupe poklone svojim unucima. 
Svekrva ŠKORPION:  U ovom slučaju je veliki faktor sreća. Svekrva  Škorpion može biti prava vještica i tiranin koja pogledom siječe svaku riječ i otvoreno vam pokazuje koliko vas ne voli. Sredine neće biti, ili će vas voljeti ili vas jednostavno neće podnositi. U oba slučaja je važno da joj pokažete svoj stav i budete iskreni i direktni jer to zaista poštuje. Ako pregrmite početak, s vremenom ćete vidjeti koliko je osjećajna, pažljiva i koliko je u stanju pružiti podršku u svakoj situaciji. 
Svekrva STRIJELAC:  U ovakvoj situaciji, svekrva  će biti potpuno odsutna. Smatra da njen sin nije više njena briga, nego vaša, tako da se uopće neće miješati u vaš život. Pored nje ćete se osjećati opušteno, a budući da ju zanima okultni svijet, možete s njom sjesti i zapaliti cigaretu, popiti kavu i pričati o astrologiji, kartama i gledanju u grah. Sigurno će se u tom slučaju oduševiti vama. 
Svekrva JARAC:  Miješa se samo u financije jer to je stvar koja ju najviše okupira. Ostalo je pretjerano ne zanima ali voli kuhati. Peče, štrika i pravi kolače. Međutim, ne ostavljajte joj previše djecu na čuvanje jer će ih nevjerojatno razmaziti zbog svoje osjećajnosti. Ukoliko vam zatreba novac, ona će uvijek biti tu, jer ga ima na gomili i uvijek će biti tu da vam da koristan savjet. 
Svekrva VODENJAK:  Ova svekrva kojoj je najveći cilj opće dobro svijeta neće se skoro uopće miješati u vaš brak. Biti će zaokupljena članstvima u raznoraznim dobrotvornim organizacijama, udruženjima i crkvama. Ako joj ne budete parirali intelektualno manje će vas voljeti, ali će vas poštovati u oba slučaja. Ali, ukoliko ju zatražite pomoć, stvorit će se odmah pored vas u cilju da vam pomogne. Unuke će uvijek učiti da imaju svoju nezavisnost i svoje mišljenje. 
Svekrva RIBA:  Neće vam izlaziti iz kuće, ali ne iz zle namjere, nego zato što ima potrebu pomoći i osjećati se korisnom. Ključ uspjeha je da ju vješto držite na distanci, ali da joj stalno napominjete koliko vam je važna i koliko je od pomoći. To će učiniti da se osjeća ugodno. Ova mala manipulacija biti će pomoć kod njenih čestih promjena raspoloženja, ali znajte da će vam biti od koristi i da će biti pažljiva prema unucima. 

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika