Astrologija i savjetnici | ASTRO24h

Astrologija i savjetnici

Astrologija-i-savjetnici

Astro centar  zapošljava profesionalne astrologe savjetnike  koji su za to stekli određenu naobrazbu. Zanimanje astrologa savjetnika  je priznato u Hrvatskoj i nakon završenog tečaja i polaganja stručnog ispita, ova kvalifikacija se upisuje u radnu knjižicu.

Svaki budući astro savjetnik koji će djelovati pri astro centru  mora položiti profesionalnu etiku, kao i steći znanja i vještine iz područja kao što su horarna astrologija, elekciona astrologija, medicinska astrologija, poslovna astrologija, astrološka istraživanja, mitologija i astrološka simbolika, astrologija malih tijela sunčevog sustava te astrologija i psihoterapija.

Zahvaljujući tome, u astro centrima  rade osposobljeni ljudi koji osim izrade natalne karte , rade specijalizirane horoskope, poput ljubavnog horoskopa , poslovnog horoskopa, ali i zdravstvenog horoskopa te horoskop tarota .

Proricanje sudbine uz pomoć astrologije putem astro centra ima jak kredibilitet, jer nikakav kontakt između osobe koja izrađuje natalnu kartu ili ljubavni horoskop nije potreban. Sve što astrolog savjetnik  treba znati su vaši osobni podatci, od datuma i godine do mjesta i sata rođenja.

Zahvaljujući tim podatcima astrolozi savjetnici mogu napraviti savršeno preciznu natalnu kartu iz koje će kasnije iščitavati što vam, s obzirom na planetarna kretanja i njihove međusobne utjecaje, život nosi.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika