Anđeoska poruka za studeni | ASTRO24h

Anđeoska poruka za siječanj

Puno pobjednika, uzastopne sretne preokrete predviđaju nam anđeli u siječnju. Mnoge će pratiti sreća, čak i one koji ne igraju nikakve igre za sreću. Već je izvjesno da je studeni mjesec Velike sreće, ali još nije moguće znati tko su oni kojima Fortuna daje milost ovog mjeseca. I Vi možete biti sretni ako obratite pozornost na signale i ne prolazite pored mogućnosti.
Budite na popisu Fortune jer ćete imati sreću i na taj način osigurati Vašu budućnost.
Najvažnija anđeoska poruka je od arkanđela Mihaela, koji potiče svakoga na pozitivno razmišljanje. On kaže da zbog ovih dana vrata i kanali otvoreni na početku mjeseca, kroz koje teče bogatstvo informacija iz druge dimenzije. Preminuli članovi obitelji i anđeli čuvari žele svima pomoći i poslati poruku svojim najmilijima koji žive na Zemlji. Ove poruke u velikoj mjeri se odnose na dobitne i sretne brojeve, kao i potencijalne sretne mogućnosti.
Aduaschiel anđeo koji govori istinu, poručuje: ako imate pravni postupak, onda ovoga mjeseca svakako trebate poduzeti korake kako biste zatvorili slučaj jer sada možete vidjeti pravu istinu, i kao u pričama, dobro će biti nagrađeno, a loše će se kazniti.
Izravan pogodak će biti čest slučaj ovog mjeseca. Jedan od pobjednika već ovaj tjedan može biti dobitnik. Anđeli nam poručuju da će se u noćnoj emisiji Zapisano u zvijezdama javiti pozivatelj koji dugo čeka bogatstvo i kojemu je potrebna sreća. Anđeli imaju poruku za Vas: ako Vi pročitate ovaj članak i na vrijeme sudjelujete u izravnom prijenosu, možete steći temelj za Vaše bogatstvo u životu.

Kliknite OVDJE i izračunajte tko je Vaš anđeo čuvar!
Aurethiel anđeo za iscjeljivanje, upozorava na oprez za Vaše zdravlje, uzimajte manje lijekova. Ako imate glavobolju, uvijek pokušajte pronaći alternativni lijek i jedino onda trebate posegnuti za nekom vrstom lijeka ako baš ništa drugo ne pomaže. Nuspojave analgetika nećete odmah osjetiti, ali godinama kasnije mogu uzrokovati teške bolesti. Pitajte naše kolege na koje bolesti ste skloni i što trebate učiniti kako biste sačuvali Vaše zdravlje.

Rathatiel anđeo odgovoran za kretanje nebeskih tijela i njihovo djelovanje na nas, traži da u drugoj polovici mjeseca napravite popis stvari koje još uvijek želite ostvariti ove godine. Po redoslijedu važnosti bilježite te zadatke, ali ne pišite samo zadatke u Vaš popis, nego i postupke kojima želite drugima donijeti radost i također barem jednu aktivnost koja je za Vas užitak.
Primjerice, da putujete na opuštajući vikend, pogledate Vaš omiljeni film ili posjetite omiljeni restoran.

OVDJE možete saznati kako zatražiti od anđela da Vam stvori ljubav!

Na dan punog mjeseca, upalite jednu crvenu svijeću upalite ovu listu s njenim plamenom i spalite taj popis. Naše kolege će Vam točno reći što učiniti sa pepelom kako biste te isplanirane zadatke sigurno sproveli još tijekom ove godine.

Poruka anđela ukazuje i na dva vrlo jaka i energična dana. Ova dva dana definitivno vrijedi uraditi rituale, koje uživo možete zatražiti u emisiji Zapisano u zvijezdama.
Zanima li Vas postoje li anđeli, kliknite OVDJE i saznajte!

Asin Atlantis anđeo Vas moli da iskoristite sretne situacije, jer ako sada obratite pozornost na signale i odbacite svu sreću, dugo vremena božica Fortuna Vam neće biti na raspolaganju, pa će biti potrebno puno magije i rituala kako bih Vam se sreća opet osmjehnula.

Anđele možete bilo kada pozvati i u bilo koje vrijeme, bilo da Vam treba financijska pomoć ili privlačenje ljubavi. Iz ovog članka možete naučiti kako ih pozvati ako ste u nevolji.

Anđeli stalno šalju poruke i pomažu, ali je pitanje čujete li njihov glas i razumijete li njihov jezik? Ako Vam je potrebna pomoć za tumačenje osobne poruke anđela, onda možete pitati za pomoć naših savjetika koji komuniciraju s anđelima, čuju glas Vašeg anđela čuvara i mogu prenijeti poruku koja se odnosi samo na Vas i govori samo o Vama. Nazovite ih na broj telefona 064/609-992, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika