Anđeoska poruka za mjesec svibanj | ASTRO24h

Anđeoska poruka za mjesec svibanj

angel-18

Svibanj je mjesec za uređivanje službenih poslova. Otplata bankovnih zajmova, potpisivanje stanarskog ili kupoprodajnog ugovora, sve to blagoslivlja anđeo Samanthiel, tako da je gotovo sigurno da sporazumi postignuti u svibnju rode plodom, odnosno donose novac strankama.

Anđeo Gabriel potiče sve u riješavanju starih sukoba. Ako ste zbog dugogodišnje svađe i neslaganja prekinuli kontakt s nekim, onda je sada vrijeme da se napravi prvi korak ka pomirenju. Andjeli će Vas voditi i pomoći Vam pri prvoj komunikaciji i pojednostaviti i razjasniti situaciju.

Ovaj mjesec upoznat ćete poslovnog partnera koji će na duže staze i ulaganjem podržati Vaše ideje. Važno je da osoba koja će Vas podržavati, nije simpatična na prvi pogled, čak Vam se čini odvratnim. Zato nemojte odbiti nikoga ovaj mjesec tko je ljubazan prema Vama jer njegovo prijateljstvo će kasnije biti korisno za Vas!

Anđeli također podržavaju i umjetnike u svibnju. Ako imate bilo kakav osijećaj nadahnuća, ne oklijevajte, slikajte, crtajte, fotografirajte, rezbarite ili činite bilo što, što je najlakše za Vas, izraziti se. Ovaj mjesec možete stvoriti takve stvari s kojima možete ići na natječaj i dobiti mogućnost daljnjeg učenja za kasnije.

U ljubavi budite oprezni, anđeo Simiel stoji kraj Vas, ali energije ovaj mjesec podržavaju financije i poslove, a za ljubav u mjesecu svibanju je nepovoljan. Ne pravite budalu od sebe, može se pojaviti osoba u vašem životu za koju ćete misliti da je savršena druga polovica Vas, ali nažalost neće biti on taj pravi. Da biste izbjegli nepotrebne frustracije, na temelju imena i datuma rođenja, napravite provjeru kod naših savjetnika da li ima ozbiljne namjere Vaš izabranik i ako je tako, što donosi budućnost za Vas.

Ovaj mjesec nemojte donositi prerane odluke. Prije nego što odlučite o bilo ćemu, brojite najmanje do deset, ali ako možete, tražite odlaganje. Nemojte davati nikome u zajam, jer novac koji dajete u zajam u mjesecu svibnju, nikada nećete dobiti natrag. Ovo se ne odnosi na ranije zajmove. Ako Vam već netko duže vremena duguje, u svibnju možete dobiti natrag puni iznos. Ako imate puno nepodmirenih iznosa, nazovite 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i saznajte kada možete dobiti natrag izgubljeni novac!

Anđeli Vas ohrabruju da se zabavite iI puno pješaćite u svibnju, pronađite sklad u prirodi. Ako možete, hodajte bosi po travi, lezite na zemlji/livadi kako bi ste se napunili drevnim energijama.

Ako je Vaša energija niska i osijećate se bespomoćno, to neće biti dovoljno da se osijećate bolje. U tom slučaju zatražite ritual proljetnog energetiziranja na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika