Anđeoska poruka za mjesec Rujan | ASTRO24h

Anđeoska poruka za mjesec Rujan

Anđeoska poruka za mjesec Rujan

Arkanđeo Mihael Vas moli da ovaj mjesec branite slabije, jer kada Vi budete slabi, onda će Vas drugi zagrliti. Uradite nešto dobro za nekoga svaki dan. Ovo dobro djelo može biti jedan poklon nepoznatom licu, ili jedan topao osmjeh osobi kojoj se nitko ne smiješi jer je izopčen iz društva. Nemojte razgovarati sa zlonamjernim ljudima jer sve glasine su negativne energije, čak i ako se ne radi o Vama, ali se odvija u Vašem prisustvu. Te negativne energije utječu i na Vaš život i zamagljuje Vašu auru. Ako imate puno prijatelja koji šire glasine, onda pitajte za čišćenje aure što prije.
Kliknite OVDJE i saznajte koji su anđeoski simboli koji pomažu u ostvarivanju želja!
Malo bolje pripazite na djecu ovaj mjesec. Djeca su odlični vidovnjaci i senzori, ono što vide oni i kažu. Pričaju vrlo zanimljive stvari, i ako ne želite slušati, ipak poslušajt što žele reći. Ako se susretnete s malom djecom, nemojte samo Vaše uši otvoriti, nego i dušu. Pazite što kažu jer ta informacija donosi važnu promjenu u Vaš život. Anđeo Bamiel je oluja i grmljavina, Baraqiel je anđeo struje i munje koji Vas upozoravaju da prije nego što krenete na dugi izlet, pogledajte vremensku prognozu jer zbog lošega vremena možda trebate prenoćiti na jednom hladnom mjestu, a možete se i povrijediti.
Kako zatražiti od Vašeg anđela da Vam stvori novac, kliknite OVDJE i saznajte!

Ako ste bolesni i u potrazi su za lijekom već duže vrijeme, a ne pronalaze ga, ovaj mjesec donosi uspjeh. Aurethiel, anđeo ozdravljenja Vam poručuje da u drugoj polovici mjeseca odete kod jednog akupunkturiste, on će znati koji je korijen problema i riješenje će doći prije nego što ste mislili.

Anđeo Asinel Vam poručuje da je sreća uz Vas ovaj mjesec, a posebnu sreću možete imati na greb karticama. Asinelova boja je zlatna, i ako njega pozovete za pomoć, privući će Vam veliku sreću. Kada kupujete lutriju, pobrinite se da imate neki odjevni predmet na sebi zlatne boje jer to povećava šansu za dobitak. Ako želite biti sigurni i želite osvojiti puno novca, onda pitajte za magiju sreće i anđeoski talisman. Za pripremu anđeoskog talismana, trebta će Vam zlatna svijeća i crvena nit. Savjetnik će reći kako ga napraviti i aktivirati će ga na najveći stupanj vibracije za veliki dobitak. Rujan je mjesec dobitaka, ako sad ne iskoristite ovu mogućnost, sreća će Vas zaobići u naredna tri mjeseca.
Kako zatražiti od Vašeg anđela da Vam stvori ljubav, kliknite OVDJE i saznajte!

Možete pitati anđele za pomoć za bilo koje područje života. Pitajte ih za pomoć da dođete do puno novca ili da riješe Vaše ljubavne probleme. Napravite anđeoski pečat, i pitajte savjetnike za aktiviranje, kako bi Vam donijeli obilje u Vaš život.

Imate osobnu poruku od anđela, ali to možete saznati samo ako nazovete savjetnike koji komuniciraju s anđelima, i oni će Vam reći koja je Vaša tajna poruka, te pomoći pri tumačenju. Time će Vam poboljšati i obogatiti Vaš život. Nazovite ih na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, čekaju na Vaš poziv!

NEŠTO NOVO – Od sada nas možete pozvati i iz Makedonije 

na broj: 050050101 (53,10 den)

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika