Anđeoska poruka za mjesec Listopad! | ASTRO24h

Anđeoska poruka za mjesec Listopad!

Anđeoska poruka za mjesec Listopad!

Iscjelitelj arkanđeo Rafael Vas moli da budete vrlo oprezni ovoga mjeseca jer se poljavljuje velik broj novih virusa, a s lakoćom možete dobiti neku virusnu infekciju, upalu pluća. Nažalost, nije samo epidemija u zraku, nego puno negativnih energija koje su efektivnije i dolaze bolje do izražaja u čovjekovom životu zbog dugih noći.
Anđeo Cesariel s atlantide, kojemu se obraćamo kada se nalazimo u neprijateljskoj situaciji ili u opasnosti, sada Vas moli da se zaštitite s bojama protiv utjecaja negativnih i mračnih sila. Koristite plavu, zlatnu, zelenu, narandžastu i bijelu boju. Kupite što više plavih i narandžastih predmeta ili odjeće, pripremite se protiv energičnih napada. OVDJE saznajte koje Vam boje mogu uljepšati život!

Zapalite eukaliptusov mirisni štapić u stanu i očistite paučinu jer se u paučini može zaglaviti negativna energija, s time Vam može donijeti nevolje.
Anđeo kozmičke ljubavi Asmodel, preporučuje da se pomirite s jednom osobom s kojom ste već odavno u svađi. Ako postoji takva osoba u Vašem životu s kojom ste se razišli u svađi, a možda se i ne sjećate točnog razloga, pošaljite mu kratku poruku ili ga nazovite telefonom. S time ćete riješiti jednu karmu – ljutnje i pomoći pozitivnom razvoju Vaše sudbine.
Kliknite OVDJE i izračunajte tko je Vaš anđeo čuvar!

Jesen Vam može donijeti sreću u financijama, čak možete osvojiti i veće nagrade ako prihvatite savjet anđela Asinela. Asinel je anđeo sreće, moli Vas na to da za datum Vašega rođenja dodate još 7 dana i toga dana u listopadu isprobate Vašu sreću. Primjerice, ako ste rođeni bilo kojeg mjeseca 6-tog, onda 6+7=13, znači 13-tog listopada igrajte igre na sreću. Ako ste rođeni krajem mjeseca, u tome slučaju ćete početkom studenog trebati iskusiti sreću kako biste osvojili novac. Ako želite osobnije i od ovoga saznati Vaše osobne sretne brojeve, onda pitajte naše savjetnike.
Anđeo ljubavi Simiel preporučuje kako Vas ne voli uvijek ta osoba koja Vam to dnevno 40 puta i kaže. Ne tražite ljubav iza izgovorenih riječi, nego u djelima, pogledima i gestama. Ako još umijete zajedno se smijati, onda nemate razloga za brigu. Ako još niste našli onoga pravog, druga polovica mjeseca će biti pogodna za sastanke. Ne padajte na izgled, slušajte svoje predosjećaje.
OVDJE možete saznati kako stvoriti sebi ljubav u mjesecu listopadu!

Listopad je pogodan period za učenje novih stvari. Ako već odavno želite naučiti neki strani jezik, onda Vam je pravo vrijeme da započnete jer Vas i nebesa podržavaju u tome. Aduachiel Vas najsnažnije podržava ovoga mjeseca. On je anđeo istine i pravde, zato, ako imate bilo kakav sporni slučaj, onda bi bilo idealno da se suđenje odvija još ovoga mjeseca. Pripazite, prisustvo Aduachiel anđela može značiti i nešto drugo. Uz njegovu suradnju sve vaše tajne mogu doći na vidjelo i zbog toga možete doći u nezgodnu situaciju.
Zanima li Vas postoje li anđeli, kliknite OVDJE i saznajte!
Zatražite od Vašega anđela čuvara pomoć kako bi Vas zaštitio od negativnih energija. Ako želite saznati Vašu osobnu anđeosku poruku, onda nazovite savjetnice Ziju, kod 523 i Gordanu, kod 311 koje će Vam prenijeti poruke. Naravno, možete koristiti i anđeoske karte za otkrivanje poruka, ali ipak najbolji način za uspostavljanje kontakta je ako nazovete naše stručnjake i zatražite njihovu pomoć. To učinite pozivom na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika