Anđeoska poruka za mjesec Lipanj! | ASTRO24h

Anđeoska poruka za mjesec Lipanj!

T

U lipnju je konačno riječ o ljubavi. Ovaj su mjesec anđeli Simiel i Asmodel odgovorni za kozmičku ljubav, mole Vas da ne budete zatvoreni nego otvoreni za nove mogućnosti i stvari. Otiđite na slijepi spoj, čak i onda ako mislite da nema smisla jer ćete biti iznenađeni rezultatima.

Ovoga mjeseca napravite neku manju podvalu i postanite nečiji saučesnik. Napuniti ćete se energijom od ovih sičušnih podvala. Obavežite se zadatkom koji dosta daleko stoji od Vas i otiđite barem na jedno takvo mjesto koje je dislocirano od svakodnevne rutine. Primjerice, rafting, tečaj u gađanju, trbušni ples ili bilo što drugo koje je potpuno suprotno od uobičajenog, od onoga na što ste naviknuli. Ako gore navedeno svakodnevo činite, onda pogledajte film ili čitajte umjetnika Dostojevskog.

Ne zaboravite nas pratiti na –> facebooku! Za više informacija o besplatnim konzultacijama kliknite na sliku ISPOD:

Ovaj mjesec se možete osloboditi loših starih navika i svih negativnih energija. Zerossiel, koji je anđeo fizičkog i duhovnog pročišćenja, poručuje Vam da prikupite svu nepotrebnu starudiju koju ne koristite i bacite van. Ako su u pitanju predmeti koji se mogu još koristiti, ali Vama više ne trebaju, onda ih poklonite u dobrotvorne svrhe. Odnesite ih u ustanovu koja će dati onima kojima je potrebno.

Ako Vas iz nekoga razloga privlači ezoterija i rado bih ste se bavili s njom, kupite jedan špil karata i isprobajte Vaše vještine.
Ukoliko vas interesira kako pravilno koristiti karte, pogledajte –> OVDJE 

Speradiel, anđeo koji je odgovoran za proricanje i jasnu viziju, pomoći će Vam otkriti Vaše ezoterične vještine. Predvidite sebi, a zatim tražite proricanje od pravoga stručnjaka, pa usporedite dva predviđanja. Najbolje je ako počnete s anđeoskim kartama i saznate Vašu anđeosku poruku. Svatko ima anđela čuvara, pa tako i Vi. Oni konstantno šalju anđeosku energiju i pokušavaju komunicirati sa svojim štičenicima, ali informacije i važne poruke se često izgube. Ako želite znati koji je Vaš anđeo koji Vam pomaže, možete saznati –> OVDJE  ili nazvati naše savjetnike na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. –>ZIJA <– kod 523, će prenijeti Vašu poruku.  Plagiguel anđeo je odgovoran za izvršenja naših zahtjeva (želja), koji Vam poručuje ako imate dugo čuvani tajni san, onda za punog mjeseca u lipnju napišite to na komad papira. U ponoć nad bijelom svijećom spalite taj papir. Želja mora biti konkretna i sažeta. Primjerice, ako želite kupiti auto, onda nemojte tražiti da imate puno novca, nego napišite konkretno kakav automobil želite. Pogledajte 5 BITNIH koraka kako trebate tražiti da Vam se želja ispuni –> OVDJE! Sve ostalo povjerite anđelima i svemiru jer ovaj mjesec svi stoje na Vašoj strani i podržavaju Vas. Ako ste propustili pun mjesec, onda možete pitati naše kolege koji je najbolji dan za obavljanje rituala.

Ako ste znatiželjni i želite vrlo brzo saznati kada će se Vaša želja ostvariti, možete saznati od naših  –>SAVJETNIKA<–  tako da odmah nazovete broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Spremno čekaju 24 ssta na dan da Vam pruže pomoć!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika