Anđeoska poruka za mjesec kolovoz! | ASTRO24h

Anđeoska poruka za mjesec kolovoz!

Anđeoska poruka za mjesec kolovoz!

Nemojte riskirati, idite na sigurno! U kolovozu ne izlazite iz životnih situacija, dok se ne obezbijedi alternativa za Vaše buduće planove. Znači, ako nemate novo radno mjesto na vidiku, onda koliko god da ste ljuti na šefa, nemojte davati otkaz jer potrebno je plaćati račune dok ne nađete novo radno mjesto. Ako u ovom mjesecu budete tražili novo radno mjesto, naći ćete sličan ovome od kojega bježite.

Anđeli Vam poručuju da ne mijenjate ništa u mjesecu kolovozu. Najbolje riješenje je da sve ostavite tako kako jeste. Ako ste zbog nekog razloga primorani nešto miijenjati, u tom slučaju potražite naše savjetnike i zatražite jedno predviđanje iz anđeoskih karata i pitajte ih kako da uključite potrebnu promjenu u Vašem životu.

Ava, Ava 447, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Dakle, možete biti sigurni u poruke anđela, koja je skrojena samo za Vas! OVDJE možete pročitati koji su to simboli koji Vam pomažu u ostvarivanju želja!

Komutiel, anđeo čuvar životinja poručuje Vam, ako ovoga mjeseca nađete bilo gdje jednu napuštenu životinju, onda ju ponesite sa sobom, pa ako ju ne možete zadržati, nađite joj dom i staratelja. Sudbina će Vam ovo dobro djelo višestruko vratiti. Anđeo munja i gromova Vas upozorava da ozbiljno shvatite vremenske prognoze, a kada upozoravaju na oluju, nemojte krenuti na put. Naravno, isključite sve električne uređaje tokom oluje, čak ni telefon nemoj držati u ruci.

U kolovozu nemojte nikome posuđivati novce jer koliko god Vi posudili, to ove godine nećete dobiti natrag. Sada trenutno nemate toliko novaca da biste mogli posuditi? Potrebno Vam je više novca? Onda možete tražiti pomoć anđela za materijalno poboljšanje. Kliknite OVDJE i saznajte kako! Ako imate neki pravni slučaj, suđenje bi bilo najbolje da tempirate za kraj mjeseca, a ako trebate potpisati nekakav ugovor, onda to tpotpišite u periodu između mladog i punog mjeseca. Možete se osjećati usamljeni u ljubavi. To se može dogoditi ako Vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje ili jer još niste našli pravu ljubav. Anđeli Simiel i Asmodel Vas inspiriraju da ne odustanete jer će Vas ovoga mjeseca pronaći ljubav! OVDJE možete saznati kako Vam anđeli mogu pomoći u tome. Kako ne bi sigurno propustili ljubav, pitajte naše savjetnike kada i gdje ćete se sresti s pravom osobom. Ako već imate nekoga svoga izabranika, kojega već želite odavno osvojiti, u tom slučaju traži jednu posebnu anđeosku – ljubavnu magiju koja će donijeti rezultate pri punom mjesecu u kolovozu!

Gordana, Gordana 311, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Ako Vam je život zaglavljen u materijalnom ili na ljubavnom polju i ne znate kome se obratiti za pomoć, onda tražite pomoć naših stručnjaka! Andrea, kod 378 i Marina, kod 640, savjetnice komuniciraju s anđelima i mogu zatražiti osobnu anđeosku poruku za Vas! Napunit će Vas anđeoskom pozitivnom energijom i zahvaljujući svemu tome, ako još budete tražili ovoga mjeseca, Vaš život će se od korjena promijeniti! Možeš ih naći na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika