Anđeoska poruka za decembar | ASTRO24h

Anđeoska poruka za decembar

andjeo ljubavi

Anael je anđeo ljubavi, srodnih duša, seksualnosti, senzualnosti i privlačnosti. Ako želite novu vezu i naći osobu s kojom ćete biti sretni, tada zatražite Anaelovu pomoć. “Nisi se rodio da budeš sam! Što nam više dopustiš da ti pomognemo, to će ti se brže ostvariti želje. Što bolje prihvatiš naše poklone, imat ćeš više mogućnosti da i ti podariš druge osobe.”

U prosincu Anael, anđeo Venere Vam pomaže pronaći životnog partnera!

Snaga ružičaste boje

Ako želite ljubav, tada otvorite svoje srce i nosite ružičasto. Anael Vas podsjeća da je ljubav ružičasta i ako obučete ružičastu boju, možete se predati tim divnim osjećajima. Bilo koja nijansa roze boje odgovara, od pastelne preko tamno rozne pa do magente. Što je tamnija boja, to će dublje emocije nicati u nama. Svijetlo roznom bojom postižemo nježnu ljubav, a magentom postižemo najdublju i bezuvjetnu ljubav. Ako Vam se ne sviđa ružičasta odjeća, tada si nabavite ružin kvarc ili koristite turmalin, kunzit ili bilo koji ružičasti kristal koji Vam se sviđa. Nosite ga sa sobom ili na sebi da se uvijek sjetite moći ljubavi ili ako želite pronaći ljubav svog života. Ako ga nosite kao nakit, za maksimalnu djelotvornost izaberite duži lančić koji će Vam sezati između srca i timusa.

ljubav

I komad bakra može biti od pomoći

Bakar je Venerin metal ljubavi i zato Anaelova poruka glasi: “Moj metal je bakar s punom moći ljubavi, zato nosi sa sobom dio toga da pokaže put tvojim ljubavnim mislima i riječima, pusti moje energije u svoju svakodnevnicu.” Stavite komad bakra na ogledalo jer s tim mu povećajete snagu nekoliko puta. Ako ste u potrazi za partnerom, srdačno zatražite od Anaela pomoć i svako jutro izgovorite sljedeću rečenicu: “Anael pozivam te i zovem te, dođi k meni sada, molim te pomozi mi sada i ovdje da privučem ljubav u svoj život i da živim cijeli život u sretnoj vezi. Neka bude tako, sada!”

Komadić bakra čiju ste snagu povećali pomoću ogledala nosite uvijek sa sobom dok ne sretnete ljubav svog života.

ljubav

Čarolija svijeća: Zapalite crvenu i rozu svijeću i prizivaj me sljedećim riječima: “Dragi Anael i anđeli ljubavi, pozivam vas, obraćam vam se, dođite sada k meni i pomozite mi. Ispunite želju moga srca. Vodite prema meni moju srodnu dušu da na Zemlji ne koračam u samoći. Zaslužujem i prihvaćam divnog partnera uza sebe. Uz pomoć moje magične moći privlačim ga i sretno ću s njim živjeti cijeli život. Želim da tako bude!” Vizualizirajte svoju želju u plamenu svijeće, viziju sretne ljubavi. (Ako morate ugasiti plamen svijeće, tada to uradite ovako:

“Plamen moje svijeće neka prodre u moju auru, moja duša neprestano priziva srodnu dušu k sebi. Privlačim ljubavlju svoga srca. Želim da tako bude!”

Namočite prste – kažiprst i palac – i brzo ugasite plamen. Nemoj ga puhnuti!)

“Dragi Anael i anđeli ljubavi, hvala vam što ste me poslušali.

Sa zahvalnošću prihvaćam vašu pomoć, već sada!”

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (7)

SULJO AMELA GRAHOVIĆ on December 30, 2014 Odgovori

DE NAM RECITE O ZDRAVLJU I HOĆEMO LI IMATI DJECE I KADA

SULJO AMELA GRAHOVIĆ on December 30, 2014 Odgovori

kada ćemo ja i supruga imati djecu u kojemu mjesecu

SULJO AMELA GRAHOVIĆ on December 30, 2014 Odgovori

i kakvo je naše zdravlje

SULJO AMELA GRAHOVIĆ on December 30, 2014 Odgovori

ja kao njegova supruga po horoskopu sam riba a suprug ovan ja sam rođena 10.3.1990godine u 7.30. minuta a on je rođen 8.1 1978godine u 5 sati

SULJO AMELA GRAHOVIĆ on December 30, 2014 Odgovori

i kakvi smo na poslovnom uspjehu

SULJO AMELA GRAHOVIĆ on January 22, 2015 Odgovori

O ZDRAVLJU RIBA ROĐENA 10.3.1990GOD. A OVAN 8.1.1978GOD LJUBAV POSAO HOĆEMO LI IMATI DJECE

Rada Šteković on January 27, 2015 Odgovori

Dragi anđeli želim da moja djeca budu sretna!
Pozdrav!

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika