Anđeli koji Vas mogu izliječiti. Tko su oni? | ASTRO24h

Anđeli koji Vas mogu izliječiti. Tko su oni?

Anđeli koji Vas mogu izliječiti. Tko su oni?

“ -  Teta IRENA, jeste li već pitali Anđele za pomoć-?. Pa, ovako odvojeno nisam jer oni znaju da sam u nevolji, pa mi svakako pomažu. ” Nije teta  IRENA jedina koja tako razmišlja, da anđeli automatski pomažu onima kojima je potrebno.

Jedno zanimljivo istraživanje proveli smo u središtu Budimpešte. Jedan mirnodopski klavir se trebao odnijeti gore do drugog kata. Izložili smo klavir ispred vrata stambene zgrade, i pored njega je stao Ivan koji je trebao odnijeti klavir na drugi kat. Nije tražio pomoć, samo je tamo stajao i čekao. Budući da nitko nije ponudio pomoć, počeo je gledati u prozor na katu, pa u klavir i pokazivao je prema gore. Pogledao je oko sebe kao da traži pomoć. Pomoć ni dalje nije stizala. U slijedećem koraku je ispitivao prolaznike za pomoć. Jednu 20-godišnjakinju Andreju, sitnog stasa, upitao je bi li mu pomogla odnijeti klavir na drugi kat. Andreja mu je zbog sitnoga stasa mogla pomoći samo s dobrim savjetom. Pouka priče je da je od anđela je potrebno tražiti pomoć, a ne samo čekati. Za svaki problem trebamo tražiti pomoć od odgovarajućeg anđela jer oni samo tako znaju najučinkovitije pomoći.

 

Ako je u pitanju iscjeljenje ili izlječenje, onda uglavnom pozivamo Arkanđela Rafaela. On je najmoćniji anđeo ozdravljenja. Ako molimo za pomoć Rafaela, ovisno, tražimo li za sebe ili za nekoga drugoga, zamislimo jedan zeleni mjehur, toliko veliki, da se udobno možemo smjestiti u njega. Ako je riječ o Vama, onda to vizualizirajte dok plutate u ovom zelenom, prozirnom, mjehuru koji nalikuje mjehuru od sapunice. Ako je riječ o nekome drugome kome je potrebna pomoć, onda tu osobu zamislite u zelenom mjehuru, na glas izgovarite Rafaelovo ime i molite za iscjeljenje. Zanima li Vas nešto više o Arkanđelu Rafaelu, možete saznati –> OVDJE! 

Pored Rafaela, možemo moliti za pomoć i anđela Uriela. Možemo zvati i više anđela za pomoć, ali je poželjno raditi s najviše tri anđela kako bismo mogli pravilno usredotočiti energije. Uriel je anđeo atlantisa, boja mu je narandžasta i zajedno s anđelom Rafaelom pomažu u pronalaženju načina iscjeljenja. Ako njih pitate za pomoć, onda u narednih nekoliko dana slušajte Vašu intuiciju i poticaje jer su potrebne informacije za ozdravljenje.
Za više informacija o Arkanđelu Urielu možete saznati — > OVDJE!

Primjerice, to može biti koja bolnica ili ime liječnika koji će Vam se pojaviti u snu ili viziji. Ako u roku od dva dana ne primite poruku od anđela, onda pitajte za pomoć od naših SAVJETNIKA. Zamolite ih da Vam prenesu poruke iscjeljenja i ozdravljenja od anđela. Oni uvijek pokušavaju poslati poruku, ali se može dogoditi da je osoba koja pita preosjetljiva na njihove energije ili zbog neke negativne sile ne mogu s njim komunicirati. Na broju telefona 064 609 992, fix:6,99kn/min, mob:8,99kn/min, pitajte za Vaše anđeoske poruke od naših savjetnica –>TONKE<–  i –>LOREANE<–  , te saznajte način izlječenja i sve ono što Vam anđeli žele reći!

Svatko od nas ima svojeg zaštitnika, svoga anđela čuvara! Saznajte koji je vaš, kliknite —> OVDJE!

Ako niste sigurni na koji način pomažu arkanđeli i anđeli, slobodno nazovite naše  –>SAVJETNIKE<– na broj telefona 064 609 992, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min. Sigurno će Vam pomoći!

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika