Analiza prokletstva pomoću ogledala | ASTRO24h

Analiza prokletstva pomoću ogledala

magicni rituali

Mnogima je poznato da postoji Crna i Bijela magija.

Crna magija: Želi naštetiti drugima, utjecati na njih, manipulira ljudima tako da ih liši slobodne volje.

Bijela magija: Doslovo teži suprotnome, pozitivno utječe i čak oslobađa ljude od utjecaja crne magije te štiti osobu.

Kako bi se to moglo izvesti, potrebno da je biti u potpunosti upoznat sa sredstvima crne magije, svim tehnikama i to kako bismo se mogli suprotstaviti i preokrenuti tu magiju.

Ogledalo:

Je magičan predmet koji poznaju i koriste obje strane  (crna i bijela magija ). Klasičnim ogledalima mogu se izvršiti magični rituali i sprovesti u djela. Obični ljudi također znaju ako je osoba preminula u svom domu, tada se ogledalo pokriva crnom tkaninom. Ogledalo je kao prolaz i pokrivanjem ogladala se omogućuje osobi da pronađe svoj duševni mir i prelazak drugi svijet. Time je ogledalo jedan od poznatijih stvari među magičnim predmetima.

ogledalo, rituali

Crno ogledalo:

MOŽE POKAZATI PROŠLE DOGAĐAJE, buduće stvari, pruža pomoć osobi koja je upoznata s Bijelom magijom na način da PRELOMI ŠTETNE I NEGATIVNE ENERGIJE I PREOKRENE IH PREMA OSOBI KOJA IH SLALA I NARUČILA!

Kod Bijele magije se uz ogledalo koriste još i svete svijeće čiji plamen se nesmije vidjeti u ogledalu. Osim odgovarajuće spremnosti prije samog rituala, potrebno je ozbiljno meditirati. Bijeli vrač tek poslije svega smije otvoriti prolaz u Ogledalu da oslobodi osobu od prokletstva, štetnih negativnih energija i na kraju ga zatvoriti.

To je specijalna metoda vraćanja prokletstva i to isključivo samo stručnjak može raditi. Budući da je ogledalo ujedno i prolaz između svijeta živih i duhova, s tim se ne smije igrati jer mogu nastati veoma ozbiljne posledice koje mogu naštetiti običnoj osobi koja nije stručnjak.

Ne preporučujem nikome da to isproba ukoliko se ne razumije u takve stvari!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika