Ako ove predmete imate u Vašem stanu, život Vam može propasti! | ASTRO24h

Ako ove predmete imate u Vašem stanu, život Vam može propasti!

Predmet , uklet, članak, savjet, astro Centar, savjetnik, Zapisano u zvjezdama

Postoje takvi predmeti i biljke, koje ako skupite, očekuje Vas veliko bogatstvo. Nažalost, suprotnost od ovoga je također istinita. Puno predmeta donosi zlo i nesreću vlasniku. Riječ je o svakodnevnim predmetima, a možda se nalaze i u tome stanu. Ako od navedenih predmeta i Vi neke posjedujete u Vašem stanu, onda nazovite naše kolege u Astro Centru i zatražite da Vam očiste te predmete kako Vam ne bi donijeli nesreću i nevolju!

Želite li saznati koji predmeti privlače ljubav, kliknite OVDJE

Astro24h, advisor, Vlatka , Vlatka 466, kod 466, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

  1. Sjekira ili nož : Ako u Vašem stanu držite sjekiru ili nož, može Vam donijeti veliku nevolju. Ako se sjekira ne nalazi baš u kući ili stanu nego u brvnari ili u podrumu, onda nećete imati negativan utjecaj na Vaš život.
  2. Biserna ogrlica : Žene imaju naviku skupljati razu bižuteriju i nakite, a polovicu toga nakita nikada i ne nose. Ovi predmeti zrače negativnom energijom. Ako imate neku bisernu ogrlicu koju rijetko nosite, onda za tu ogrlicu zatražite zaštitu jer može donijeti nevolju za Vašu porodicu!
  3. Sat s kukavicom : Sat s kukavicom koji je u funkciji, tj.radi je također loš znak. Ako ga koristite kao dekoraciju, onda ne trebate brinuti od njegovih negativnih utjecaja. Duhovi vole takve satove, zato, ako imate takav sat zatražite jedno istraživanje duhova.
  4. Kala i gladiola : Oba cvijeta su vrlo lijepa i dekorativna, ali ako i Vi imate ovakvo cvijeće, možete se osloboditi od izvora mnogih problema ako ga stavite u hodnik ili u vrt, ili makar pokloniti susjedu kojega manje volite.
  5. Damil : Ako Vam zavjesa visi na damilu, ili ako volite pecanje i damil držite u stanu, onda se nemoj čuditi što rijetko ili skoro nikada nemate sreće. Oslobodite se damila i zatražite jedno čišćenje od savjetnika. U tome trenutku možete kupiti i srećku jer će sreća već tada biti na Vašoj strani! Ako u skorije vrijeme Vi ništa ne uspijevate, život Vam se ne odvija onako kako Vi to želite, onda zatražite jednu analizu kletve i uroka. Po potrebi će savjetnici napraviti uklanjanje istoga, također će Vas osloboditi od negativnih energija.
nemoć, nesposobnost, savjet, Astro Centar, Zapisano u zvjezdama, najbolji savjetnici, Hrvatska

Zanima li Vas kada Vam je potrebno čišćenje, kliknte OVDJE i saznajte! 

Ako se već dugi niz godina ovi predmeti nalaze u Vašem domu, onda ste nažalost u velikom problemu, ali savjetnici će Vam pomoći da se izvučete iz toga problema. Bez oklijevanja nabavite predmete koji će Vam donijeti sretne promjene u životu!

Prvi korak ka novom životu je čišćenje i zaštita protiv negativnih energija. Stvari koje se pokrenu nikako ne uspijevate provesti u djelo, a sve činiteš radi toga? Onda ste vjerojatno žrtva negativnih energija! Zatražite jedno čišćenje od naših savjetnika na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i donijeti će Vam radikalnu promjenu u životu, pokrenut će Vas na putu sreće!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

Astro Centar, savjetnik , savjet , advisor , zapisano u Zvjezdama, hrvatska

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika