Bioenergija – energija koja nas pokreće | ASTRO24h

Bioenergija – energija koja nas pokreće

Bioenergija-energija-koja-nas-pokrece

Cijeli svemir, kao i sve u njemu čini 98 posto energije i samo 2 posto materije, a sama materija je odraz protoka energije.

Živa bića građen su od stanica od kojih su neke zaslužene za prijenos informacija (neuroni)  i proizvode elektromagnetsko polje.

Neuroni uz pomoć neurotransmitera prenose informacije među stanicamai tako utječu na regulaciju fizioloških procese u organizmu.

Bilo kakve smetnje u prijenosu tih informacije ili u zastoj protokaenergije dovode do narušavanja ravnoteže organizma i razvoja bolesti.

Akupunktura i ayurvedska medicina već stoljećima se koriste ovim znanjima, a čak je i zapadna medicina priznala ovu teoriju. Mjernim spravama utvrđeni su električna aktivnost u ljudskim organima.

Zdravstveno stanje definirano je tjelesnom energijom i informacijikoje se izražavaju elektromagnetskim titrajima koje tijelo možeprimiti, pohraniti i odaslati.

Cilj svakog liječenja je dovesti životnu energiju ili  bioenergiju u ravnotežu.

Sličnosti između vegetativnog živčanog sustava i hormonalnihžlijezda s jedne strane te meridijana (energetskih kanala) i čakri(energetskih središta) s druge strane povezuje ove dvije discipline.

Bioterapija  je neinvazivna i potpuno bezbolna  metoda iscjeljivanja koja može jako pozitivno djelovati na zdravlja čovjeka.

Bioenergetičari ili bioterapeuti pacijenta tretiraju upravo samombioenergijom kako bi aktivirali imunološku reakciju i mehanizmesamoliječenja.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika