7 znakova da će u Vašem braku biti problema | ASTRO24h

7 znakova da će u Vašem braku biti problema

Divorce_2

Svaki problem ima nekakav predznak propadanja. Ako ih primijetite na vrijeme i oboje želite uočiti probleme, onda možete spasiti brak. Ako prepoznate te signale i spremni ste učiniti nešto povodom toga i na to su spremne obje strane, brak je moguće spasiti.

Ako od ovih 7 predznaka, za Vaš brak vrijedi najmanje 3, onda za 2 godine Vaš brak završava. Ako Vi to želite spriječiti, pitajte za pomoć naše savjetnike na telefonski broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Kliknite na sliku ispod

 

1. Ako već barem godinu dana niste dobili bilo kakav poklon od Vašega partnera, čak niti mali znak pažnje kao što je omiljeni cvijet ili čokolada.

2. Vrijeme provedeno zajedno, 90% ste na internetu ili se družite i razgovarate sa svojim prijateljima, izbjegavate jedno drugo.

3. Ne postoji barem jedan zajednički obrok u tjednu kada slobodno razgovorate o svemu.

4. Sve rijeđe ste zajedno i sve se svodi samo na seks, nema udvaranja i maženje izostaje zbog nedostatka vremena.

5.  Kao da pričate zidu. On sluša ono što govorite, ali ne reagira, pa se osjećate kao da razgovarate sami sa sobom.

6. U posljednjih mjesec dana niste legli u isto vrijeme ili zajedno.

7. Postoje dani kada nitko ne šalje SMS jedno drugom tijekom dana, a niti razgovarate telefonom.

Budite iskreni prema sebi dok čitate gornje tvrdnje.
Ako se samo jedna ili dvije izjave odnose na Vaš odnos, trebali biste obratiti pozornost na Vašeg partnera da biste izbjegli kasnije probleme, ali ako 3 ili više izjava vrijede i za Vas, onda trebate tražiti pomoć što je prije moguće. Ili da spasite brak ili izađite iz te veze jer gubite svoje vrijeme.
Naši savjetnici će Vam reći kako najbolje da postupite, ili ako vaš partner nije “pravi ON/ONA” od njih možete saznati kada i gdje ćete se upoznati.

Pitajte sve što Vas zanima na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min

Vi se bavite alternativnim područjima? Želite li čitati o sličnim temama nove članke svaki dan? Potražite našu  –> Astro24h stranicu na Facebook-u <– označite „sviđa mi se“  i tada možete biti obaviješteni iz prve ruke o svim novostima.

Željeli biste iz prve ruke saznati nešto više o znakovima koji dovode do raskida Vašega braka ili veze, nazovite savjetnicu Gordanu, kod 311, na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Spremno čeka na Vaš poziv!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika