5 znakova koji ukazuju da niste potrebni Vašem izabranom muškarcu! | ASTRO24h

5 znakova koji ukazuju da niste potrebni Vašem izabranom muškarcu!

5 znakova koji ukazuju da niste potrebni Vašem izabranom muškarcu!

Nažalost, ponekad se morate suočiti s činjenicama i prihvatiti da muškarac kojeg ste izabrali nije za Vas. Bez obzira koliko bilo neugodno, ali privlačnost nije uvijek uzajamna.

Nakon prvog susreta često niti ne dođe do drugoga, zapravo, postoje situacije kada niti ne dođe do susreta iako jedna strana želi nastavak, dok druga strana uopće nije zainteresirana. Želite li saznati kojih to pet predmeta privlači ljubav, kliknite OVDJE

Važno je na vrijeme uočiti znakove koji pokazuju nedostatak interesa druge strane, jer imaginarna ljubav može prouzrokovati Vašu nesretnost, a s druge strane, gubite dragocjeno vrijeme. Kliknite OVDJE i saznajte postoji li treća osoba u Vašem odnosu! 

zvjezdana, Astro Centar , Zapisano u zvjezdama, savjetnik, advisor , Hrvatska

Ne trebate svoje dragocjeno slobodno vrijeme gubiti s nekim tko ne uzvraća ljubav istom mjerom. Slijedećih 5 znakova ukazuju na to kako muškarac, bez obzira koliko Vam je teško prihvatiti, ne želi od Vas ništa:

Pogled:

Pogled muškarca puno toga govori u vezi, želi li nešto od Vas. Ukoliko Vas čak niti ne pogleda, to je loš znak, kao što je i da Vas pogleda, a pogled traje svega nekoliko sekundi.

Riječi:

Radite na istom mjestu? Puno vremena provodite u istoj prostoriji, ali još uvijek niste razgovarali? Nikada Vas nije nazvao? Uopće se ne interesira za Vas i fokusira se samo na aktualne stvari? Ne flertuje, ne daje Vam komplimente i ne zove Vas na spoj? Ako ste na ova pitanja odgovorili sa da, onda trebate uzeti ka znanju da nije zainteresiran za Vas.

Astro Centar , Savjetnik, advisor, Zapisano u zvjezdama , Hrvatska

Govor tijela:

Muskarčevi pokreti znaju biti vrlo pričljivi. Pažljivo promotrite kako stoji ili sjedi kada ste zajedno!Držanje tijela će odati sviđate li mu se, ili ga na žalost uopće ne zanimate.

Spoj:

Ako Vas muškarac nakon velikog broja susreta, nakon izvjesnog vremena ne pozove na novi spoj, vrlo je vjerojatno da ga ne zanimate. Ili, ako ste bili na spoju i nakon toga se muškarac više ne javi, ne želi ponovni susret. Iz toga možete zaključiti da mu stvarno nije stalo do Vas. Želite li sebi dočarati ljetnu ljubav, OVDJE saznajte kako to učiniti! 

Dostupnost:

Čak i u doba društvenih medija, najveće pitanje je hoće li zatražiti broj telefona ili mobitela. Ako ne, na žalost to ne sluti na dobro. Ako je tražio, ali se nije javio već duže vrijeme, vjerojatno ste samo rezervni igrač za njega, ili se u međuvremenu predomislio.

savjetnik, Astro Centar, Zapisano u zvjezdana , Hrvatska , advisor

Ako je Vaš odnos sada u ruševinama, a Vi ne znate što učiniti, ne ustručavajte se, kontaktirajte naše stručnjake koji će Vam pomoći! Dora, kod 903 i Dada, kod 432, će Vam rado pomoći, samo ih nazovite na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!Čekaju na Vaš poziv!

Možete ih nazvati I iz inozemstva na brojeve telefona:

savvjet , savjetnik , advisir, Astro Centar, Inozemstvo, Hrvatska

lajk, facebook, pratite, svidja mi se, zapisano u zvjezdama

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika