5 znakova da je u Vašem odnosu prisutna treća osoba! | ASTRO24h

5 znakova da je u Vašem odnosu prisutna treća osoba!

Astro24h, advisor, Varanje, treća osoba, partner, nevjera, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Partner Vam je zaboravio na dogovorene programe!

Izdajnički znak je ako zamolite partnera da na putu kući s posla ode u trgovinu po nekakvu sitnicu za večeru, a on to u serijama zaboravlja. Obratite pažnju u kojem je vremenskom razdoblju više zauzet nego inače jer je lako moguće da se onda nalazi sa ljubavnikom/com ili sa osobom koju je izabrao. U osnovi, ovaj jedan znak ne predstavlja nedvosmislenu vezu, ali je vrlo važno, a ako je primijetite, možete generalizirati i obratiti pažnju i na druge znakove (signale)! Može biti samo hir u prolazu, ali može biti i da treća osoba želi uništiti Vaš odnos. Budite oprezni, pogotovo tijekom punog mjeseca jer u to vrijeme mnogo njih radi ljubavne magije koje su u stanju zbuniti Vas, osobito muškarce. Ako imate osjećaj da se ta točka nalazi u vašoj vezi, nazovite >>AVU<< na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ona učinkovito razbija ljubavne magije i to pomaže da sve bude po starom između Vas!

nova, nova stranica, savjet, astro, 24astro.tv , Astro centar, zapisano u zvjezdama, savjetnici

Ne javlja se pred Vama na telefon!

Ako se često događa da mu zvoni mobitel, a on odbija pozive s izgovorom da nije ništa hitno i da će nazvati stranku kasnije, onda je to vrlo sumnjiv znak. Imajte na umu da je također važno ako se to ponavlja, odnosno, ako primijetite i druge znakove koji su povezani. Međutim, nemojte ishitreno reagirati ako Vam se u odnosu pojavi ovaj znak i prethodni jer je lako moguće da Vam partner želi prirediti iznenađenje. Imao/la sam klijenta koji je zvao u pomoć u vezi tih znakova i ispostavilo se da njezin dragi priprema zaruke, te je zato bio toliko tajnovit. Ako želite znati koji je uzrok čudnog ponašanja Vašeg partnera, nazovite >>NIVES<<  na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koji pomoću tarot karata pruža duhovni uvid Vašeg dragog, otkrivajući razloge i buduće događaje.

Više pažnje obraća na vanjski izgled?

Općenito govoreći, kada ljudi upoznaju nekoga tko im se sviđa, više pažnje obraćaju na izgled kako bi uspjeli osvojiti naklonost simpatije. Na ovaj instinktivni čin vrijedi obratiti pažnju ako ste u vezi koja dugo traje, jer stvarno može biti loš znak ako se Vaš partner uljepšava zbog nekog drugog. Ovo znači da daje značaj mišljenju te osobe i da mu je važna. To već može biti sumnjivo ako se ponavlja jednom ili dva puta, ali na redovitoj osnovi kao što je odlazak na posao, onda se teško da prepoznati. Stoga vrijedi pozvati našu savjetnicu >>DORU<< na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ona Vam može reći pomoću viska imate li razloga brinuti se ili je sve lažni alarm.

Kada dođe kući, njegova odjeća ima čudan miris?!

To je najčešći znak treće osobe u odnosu što smo u mnogim filmovima već mogli vidjeti, ali se nikada ne može zanemariti ili podcijeniti. Kao prvo, ovo se odnosi na muškarce jer na njima ostaje miris žena s kojima su u bliskim odnosima. U ovom slučaju, to može pokazati da nije riječ o nevinom flertu jer dolazi do fizičkog kontakta, a miris parfema ne može doći drugačijim putem na odjeću. Ako prepoznate ovaj znak u vašem odnosu, odmah nazovite >>MARKA<< na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, on će Vam reći dali možete spasiti vašu ljubav ili je otkrivena tajna Vašega partnera!

bolje, poboljšsanje, novo, Astro centar, savjetnici, savjet, Astro , Zapisano u zvjezdama

Puno vremena provodi pored računala i stalno pregledava poruke!?

Moderna tehnologija lako može izazvati mnoge probleme u savršenom i ozbiljnom odnosu, ali i obrnuto jer pruža priliku da dođemo do neizgovorenih podataka. Vrijedi obratiti pozornost na stranice društvenih mreža Vašeg partnera, što je to što dijeli jer Vam to može otkriti trenutno stanje njegovoga uma. Ako postoji često lajkanje nečijih objava i slika, vrijedi zatražiti analizu vašeg odnosa od naših savjetnika koje možete dobiti na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min,.Tako ćete spriječiti mnoge glavobolje, a ako se koketiranje otkrije na vrijeme, Vaš se odnos može spasiti!

Nakon što ste pročitali članak pojavile su se sumnje u Vašega partnera. Ako još uvijek niste sigurni da se u Vašu vezu ili brak umiješala treća osoba, nazovite našu savjetnicu         —>MARIJU<— , kod 390, a broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min. Ona će Vam otkriti je li potrebno da se brinete ili ne oko treće osobe!

Za pitanje i savjete nam se obratite na sljedeće brojeve telefona: 

pozivi, savjet, savjetnici, Astro Centar, inozemstvo

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika