5 talismana koji Vam pružaju zaštitu od negativnih energija! | ASTRO24h

5 talismana koji Vam pružaju zaštitu od negativnih energija!

5 talismana koji Vam pružaju zaštitu od negativnih energija!

Talismani su objekti koji djeluju s čarobnim moćima na osobu koja ih nosi. Zaštitni talismani su u mogućnosti pružiti zaštitu od različitih negativnih energija, ovisno za koje područje su energizirane ili inicirane. Čarolija je od početka čovječanstva izgrađena na temelju raznih znakova i simbola, koji imaju pozitivnu snagu čišćenja. Čovjek je zato stvorio simbole, kako bi izrazio sve ono što svjesno doživljava, ali se nije mogao izraziti drugačije, tj. takve mogućnosti ljudskog stanja svijesti za koje ne postoje riječi, maksimalno slike. OVDJE možete saznati neke od talismana koje susrećemo u našoj svakodnevnici! 

Evo 5 najpoznatijih čarobnih simbola, od kojih, ako napravite talisman (amajliju), zaštiti će Vas od svih negativnih štetnih energija:

savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

PENTAGRAM: Najvažniji čarobni simbol. Obavija u sebi 5 elemenata: vatru, vodu, zrak, zemlju, ljudsku misao. Za Leonarda da Vincija to je bio simbol čovječanstva, što se može vidjeti na njegovim slavnim slikama na kojima je naslikao čovjeka prema dimenzijama pentagrama. Nakon što duhovni stručnjak obavi iniciranje, pruža učinkovitu zaštitu od svih zlih sila, duhova i zlonamjernih entiteta. Htjeli mi to ili ne, amajlije i talisani su dio naše svakodnevnice, pogledajte  OVDJE

KRIŽDrevni simbol koji simbolizira četiri kardinala, godišnja doba i prostor-vremena. Sjecište dvaju krakova je središte svijeta. Simbolizira i arhetipsko ljudsko biće. Vertikalna linija je nebo – to je intelektualni pozitivni muški aspekt, dok je horizontalna linija tlo (zemlja) – racionalni, pasivni, ženski aspekt. Križ se može tumačiti kao geometrijska verzija drveta života. Postoji nekoliko poznatih vrsta: grčki, latinski, Petar, Andrija, Lotharingijski,-ili dvostruki križ, trostruki, bizantni, procesni, usni, koptski, keltski, malteški križ. Odaberite bilo koji, i očekivani utjecaj i oslobađanje od negativnih energija će doći uskoro.

savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

ANKH: Ankh znak je jedan od najmoćnijih simbola, a dolazi iz drevnog Egipta i pruža zaštitu od negativnih sila. Korijeni su mu pali u zaborav, ali jako širok izbor ideja se rodio od tada i značenje mu je sigurno – “ Ključ života”. Ovaj znak se često pojavljuje u rukama velikih egipatskih bogova. Simbolizira svemir koji oživljava i održava snagu, vodu i zrak, koji nakon iniciranja služi za našu obranu. Pripremu njegovog talismana zatražite od jednog od naših najboljih savjetnika na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Najbolji stručnjaci se bave ovime, pomoći će Vam s najučinkovitijom mogućom zaštitom. Naravno, mi Vam možemo  OVDJE  objasniti kako da to sami probate napraviti.

HORUS OKO: “Oko Horusa” je vrlo značajni sveti simbol drevnog Egipta. Horus je Bog sunca i neba koji je prikazan kao Falconova glava, a povezuje se s vitalnošću, zdravljem i ponovnim rođenjem. On je bio sin Ozirisa i Izide, njegovo desno svijetlo oko je zastupalo sunce, a lijevo tamno oko mjesec. Prema Egipatskoj mitologiji, Seth, Horusov brat, ubio je Ozirisa. Horus se suprotstavio Seth-lu kako bi osvetio ubojstvo i u toj borbi je izgubio lijevo oko. Tot, bog magije i Mjeseca je tako iskoristio svoju moć tako što je ponovno sastavio i vratio oko Horusu. Tako je Horusovo oko postao simbol mudrosti, čistoće i vizije istine.

Tonka, Tonka 126, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

SKARABEJA: Skarabeja su postovali kao sveca, on je simbol besmrtnosti. U životnom ciklusu bube skarabeja su vidjeli sunce i kontinuitet svakodnevnog ponovnog rađanja. Drevni Bog Sunca Khepri, vjerovao je da divovska buba skarabeja pomiće sunce ispred sebe kroz nebesa. Skarab je također postao simbol za beskonačnu, besmrtnu ljudsku dušu. Stoga je često koriste kao zaštitu protiv zagrobnih zlih sila. Proitajte OVDJE  kako se zaštititi od uroka!

Ako ipak imate osjećaj da talisman zaštite koji ste napravili nije donio dovoljnu zaštitu za Vas, onda zatražite pomoć naših savjetnika. Očistit će Vas i okoliš.  ANDREA , kod 378 i  ANA , kod 201, su jedni od najboljih stručnjaka! Očistit će Vas od svih negativnih energija na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika