5 slika na kojima se prikazuje pravi Vrag | ASTRO24h

5 slika na kojima se prikazuje pravi Vrag

1

Vragovi, demoni i duhovi su dobar pribor svih horor filmova. Gotovo da ne postoji dobar triler bez zlobnog duha ili demona. To su naravno uređene slike i prikazana strašna stvorenj, nisu prava. Međutim, postoje prave fotografije i video zapisi koji otkrivaju demonska lica u pozadini, bez trikova ili modifikacija slika. Sada ćemo prikazati takvih 5 fotografija koje su napravili obični ljudi, a na kojima se prikazuje Vrag ili demonski lik.

Fotografiju je napravio dječak iz Minnesote za njegov Facebook profil. Napravio je više fotografija, ali samo na ovoj jednoj slici se pojavilo ovo čudno stvorenje u pozadini. Prema tvorcu slike, to je sam vrag.

Slijedeću sliku je uslikala Abby Ashton u Kanadi o logorskoj vatri. Rekla je da su se taj dan oštre rasprave pojavile u skupini đaka o postojanju đavola. Mnogi su tvrdili da je đavao plod mašte Katoličke crkve. Nedugo nakon toga se iscrtao lik sotone u plamenu vatre.

Ova fotografija je uslikana na desetoj godišnjici paraMartinez. Oni tvrde da niti jedna životinja nije bila prisutna na ceremoniji, ali se iza Joseovog ramena pojavljuje pseća glava kao đavoljeva ugradnja (inkorporacija).

Na području poplava je uslikana ova slika. Neidentificirano svorenje u pozadini stvaratelja ove fotografije, većinom podsijeća na sotonino stvorenje, koji za vrijeme slikanja nije bio svijestan što slika. Samo je htio dokumentirati događaje.

Na slici se ne zna koga ona prikazuje. Slika je autentična, nije manipulirana. Ostatak je priča sama za sebe.

Ako ste i Vi vidjeli ili doživjeli sličnu pojavu, ili možda posjedujete takvu sliku, onda to znači da ste posebno osjetljivi i podložni demonskim silama. To može biti opasno jer ova stvorenja jedva čekaju pronaći “tijelo domaćina”, to jest, premijestiti se u nekoga. Ako ih osijećate, onda ste i Vi u opsanosti da ste pod utjecajem demona! Spriječite problem, zatražite pomoć ili zaštitu od savjetnika na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Ako mislite da Vam je ovo previše i ne znate protumačiti sve simbole, nazovite DADU na kodu 432 ,broj 064/640-67;fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će za Vas napraviti zaštitu!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika