5 predmeta koji privlače ljubav i stanu u žensku torbu | ASTRO24h

5 predmeta koji privlače ljubav i stanu u žensku torbu

ljubav

Ljubav je jedan najmističniji i najneuhvatljiviji osjećaj. Iznenađujuće je da ovaj sasvim neobičan osjećaj privlače predmeti koje svakodnevno koristimo. Navedeni predmeti su rezultat drevnih zapažanja i imaju brz učinak. Ove predmete lako možete nabaviti, a najbolja vijest je da ih uvijek možete nositi s Vama u novčaniku, sakrivene u tajnom pretincu.

Najjači predmet koji privlači ljubav su ružine latice. Možda uobičajeno djeluje jer je crvena ruža simbol ljubavi, ali je jedna od najstarijih simbola koju su još u staroj Grčkoj povezivali sa ljubavlju i držali su je kao svetu biljku Afrodite. Latice crvene ruže trebate koristiti kada je dobivena na poklon od nekoga. Nema veze je li darivatelj muško ili žensko, staro ili mlado. Skinete latice ruže s biljke, stavite ih na komad papira i dobro ih osušite. Nakon toga, odaberete tri latice, stavite ih u malu torbicu napravljenu od tekstila i uvijek ju nosite s Vama u torbi.

Drugi, također vrlo jak simbol ljubavi je golublje perje. To je već malo teže nabaviti. Ne morate koristiti samo perje nađeno na zemlji, i kupljeno perje može imati isti takav utjecaj. Trebat će Vam dva bijela golublja pera. Dva pera čvrsto povežete jedno s drugim crvenim koncem i to sa tri čvora na kraju navoja. Također ih možete staviti u torbu pored ružinih latica.

Đumbir, klinčići i sušeno lišće bosiljka zavijeno u tkaninu, također rade čuda. Od te tri biljke potrebno je samo malo staviti u tkaninu. Ove biljke se koriste i u pripremi napitaka, ali ako ih nosite s Vama, također imaju isti utjecaj.

Postoje kamenja i minerali koji dokazano pomažu u privlačenju ljubavi. To se obično povezuje sa Vašim zodijačkim znakom. Međutim, ružin kvarc donosi za svaki zodijački znak ljubav i naklonost. Umjesto ružinog kvarca, možete koristiti i planinski Kristal velike čistoće. Mineral dobro operete i stavite na sunce, te nakon tri sata provedenog na suncu, stavite ga među ostale talismane. Ako kamen nosite kao nakit, utjecaj će biti isto tako jak kao da ga nosite u džepu ili torbi.

Peti po redu, ali ne manje važan je crvena svijeća. Takvu svijeću možete kupiti bilo gdje, a imati će važnu ulogu u inicijaciji u gore navedenim stavkama.

Prije nego što se navedene stavke sklone, stavite ih na stol oko crvene svijeće. Svijeću zapalite i ostavite gorijeti 15 minuta. Zatim palcem i kažiprstom ugasite svijeću i paket ljubavne magije bit će spreman. Nosite ga uvijek s Vama i ljubav će Vas brzo pronaći.

Jos učinkovitija metoda iniciranja je da pozovete naše savjetnike i zatražite njihovu pomoć da napune ove predmete “ energijom besmrtne ljubavi”. Tako možete biti sigurni da Vaš odnos neće biti samo prolazna avantura, nego će biti ljubav do kraja života. Savjetnik će Vam odraditi ljubavno predviđanje koje će pokazati koliko trebate još čekati da se u Vašem životu pojavi onaj pravi.

Zanima li Vas kako detaljno upotrijebiti ovih 5 predmeta za Vas osobno?! Javite se našoj TONKI na kodu 126 , čeka Vas kako bih Vam odmah pomogla! Nazovite 064 640 067 ,fix: 6,99 kn/min,mob: 8,41 kn/min

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika