5 magija za privlačenje odgovarajućeg muškarca za Vas! | ASTRO24h

5 magija za privlačenje odgovarajućeg muškarca za Vas!

Ako nemate pojma tko bi bio taj muškarac kojega Vam je nebo dodijelilo, ali ga već jako želite pronaći, onda napravite ovih slijedećih 5 magija. Važno je da ne izaberete samo jednu, nego da napravite svih 5 jer se magije povezuju jedna na drugu i međusobno se pojačavaju.

ZNAČENJE ANĐEOSKIH BROJEVA

  • Postavite oglas za pronalaženje partnera, ali to nemojte učiniti na jednoj web stranici nego ga pošaljite u svemir. Uzmite jedan papir i napišite kakva ste Vi osoba, kako izgledate, što možete pružiti. Nakon toga napišite kakvog muškarca biste voljeli, koja su Vam očekivanja. Možete napisati i točne fizičke zahtjeve, ali ako nemate određenu sliku, onda samo napišite ono što je vrlo važno i nepropustiv kriterij za Vas. Primjerice, da bude visok / nizak itd. Ako ste završili s listom, zatražite od naših savjetnika magiju incijacije i zamolite ih da Vašu molbu pošalju u svemir. Nabavite jednu izvornu bakrenu posudu za drobljenje, stavite u nju sušene latice od ruže, karanfilić i sušene listove od mente. Ove stvari izmrvite u posudi, te nakon toga stavite papir pored toga, na koji ste napisali toačan opis o Vašem budućem partneru. Zapalite papir i kada je već potpuno izgorio, pomješajte ga s ostalim magičnim, izdrobljenim stvarima u posudi. Nakon toga pospite prstohvat pepela ispred ulaznog praga, malo ispod kreveta, i ispod Vašeg prozora. Ostatak pri punom mjesecu pustite da otpuše vjetar.
  • Napravite sebi magični parfem, koji ako budete nosili na sebi, zavoljeti će Vas muškarac koji je idealan za Vas. Sastojci : 10 ml 70%-nog alkohola, 6 kapi kokosovog eteričnog ulja, 5 kapi eteričnog ulja ruže, 2 kapi etarskog ulja korijandera, pola žličice glicerina. Kada ste to napravili, dobro ga izmućkajte i ostavite da odstoji 3-4 dana. Nakon toga zamolite naše savjetnike da iniciraju Vaš parfem.

Ako ste već napravili gore navedene dvije magije, onda su Vam potrebne još tri male magije da biste uspjeli :

  • Svake noći pred spavanje okrenite Vaše papuče i zaželite da muškarac kojeg želite, cijelu noć sanja o takvoj ženi kao što ste Vi.
  • Svakog jutra, nakon što ste se spremili, stojeći ispred ogledala u kupaonici, pospite malo soli iza Vaših leđa.
  • Potopite u veliku posudu latice od ruža, ujutro i uvečer s time operite lice.

Obratite pažnju na Vaše snove jer ćete možda u snovima dobiti poruku o mjestu i vremenu sastanka. Pokušajte tumačiti Vaš san prema našem članku OVDJE, ali je najbolje ako zamolite naše savjetnike da Vam tumače poruke iz sna kako ne biste propustitli veliki sastanak.
Anđeli također pomažu, saznajte kako ih možete zvati OVDJE . Pitajte naše savjetnike koji anđeo Vam može osobno pomoći. Zatražite poruku od Vašeg anđela čuvara vezano za ljubav, kako biste saznali koliko još trebate čekati na pravu ljubav.

Ako želite zarobiti srce jednom određenom muškarcu, onda zatražite pomoć naših najboljih savjetnika! Savjetnice Katja, kod 421 i Danijela, kod 408, su najbolje kada je riječ o ljubavi, a Vi zaslužujete isključivo najbolje! Najbolja savjetnica će Vam sada pomoći da privučete najbolje muškarce kako biste već praznike proveli zajedno.

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika