5 fantazija koje ukazaju na dolazak ljubavi | ASTRO24h

5 fantazija koje ukazaju na dolazak ljubavi

Prošli mjesec smo već pisali o ljubavnim fantazijama u snovima, ali u ovome članku ćemo Vas upoznati sa 5 novih fantazija pomoću kojih lako možete odgonetnuti one slike sna koje pokazuju ljubav.
Sigurno ste već imali noćne snove za koje pravi smisao uopće nije bio uvjerljiv.

Ako se neki od sljedećih 5 motiva pojavljuje u Vašim snovima, onda će ljubav uskoro pokucati na Vaša vrata.

Lutka: Ovaj motiv nema samo jedno značenje. Ako se Vi igrate s lutkom, to znači svađu, spor. Međutim, ako poklonite lutku jednom djetetu, to ukazuje na dolazak nove ljubavi.
Nagost: Često se pojavljuje ovaj čudan motiv u našim snovima. Ako se skidate ili ste već goli, to ukazuje na dolazak novoga poznanstva. Nepoznata osoba može biti važna za Vas, s kojom možete imati novu romansu. Želite stvoriti novu ljubav? OVDJE možete pitati anđela kako to učiniti!
Posteljina: Krevet i posteljina ukazuju na ljubav, i na to da ste u mogućnosti prihvatiti nove emocije. Ako se u snovima pojavljuje bijela platnena posteljina, onda ste Vi u potpunosti spremni za dolazak nove ljubavi.

 

Gusta šuma: Ako ste u nedoumici u šumi i ne možete pronaći izlaz, onda još uvijek niste spremni za dolazak ljubavi. Međutim, uspješan bijeg iz šume znači da ste sazreli za novi odnos i uskoro će Vas pronaći ljubav. Kako si dočarati ljubav, kliknite OVDJE i saznajte!

Sjemenke: Sjemenke su simbol plodnosti. Tako je to i u ljubavi. Ako se u snu pojavi sjetva sjemena, onda ste otvoreni primiti nove emocije. Međutim, ključni dio sjemenki koji je povezan s Vama je žrtva. Trebate se riješiti loših osobina koje su do sada spriječavale nastanak novoga odnosa. Hoćete li ove godine ući u vezu? Kliknite OVDJE i saznajte!
Niste sigurni u značenje Vaših snova! Jesu li dobri ili možda loši?! Ako znače dobro, treba Vam biti drago, a ako znače loše, trebate reagirati i učiniti nešto protiv toga. Nemojte se ustručavati, saznajte! Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/609-992, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika