5 boja koje Vas čine sretnima! | ASTRO24h

5 boja koje Vas čine sretnima!

5 boja koje Vas čine sretnima!

Promjena je do Vas jer samo Vi možete promijeniti život, ali uz malo dodatne sreće i pomoći najboljih stručnjaka Hrvatske, uvijek dobro dođe.

Ako od slijedećih boja bilo koju savjetnik inicira za Vas, onda će Fortuna stati na Vašu stranu, a sve ostalo već ovisi o Vama. Svaka boja ima svoju frekvenciju, pa su zato boje iznimno važne za uravnotežen protok energije. Kliknite OVDJE i saznajte koja je Vaša boja prema horoskopskom znaku! 

Prema tradiciji, sve što je plavo ili sadrži bilo koji plavi ton, donosi sreću.

Plava boja predstavlja rast, poboljšanje stvari, zaštitu i pozitivnu promjenu.

zvjezdana, Astro Centar , Zapisano u zvjezdama, savjetnik, advisor , Hrvatska

Bilo koji takav predmet ili komad odjeće može učiniti Vaš život boljim, ako ste okruženi negativnom energijom. Odaberite jedan i tražite iniciranje sada od Ognjene, kod 411, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Slijedeća boja koja donosi sreću je zelena. Većina ezoteričnih znanosti, pozitivne energije pripisat će ovoj nijansi. Stavite što više stvari takvih boja u Vaš dom! Vidjet ćete, ako tako učinite, možete očekivati puno više dobrih stvari u životu. Sobno cvijeće sitnih, okruglih listova, pored sreće također može poboljšati i financijsku situaciju!

Zanima li Vas kako boje djeluju na psihu, kliknite OVDJE i saznajte! 

Srebrni predmeti zrače izuzetno pozitivnom energijom. Ako žudite za ljubavlju, srećom ili blagostanjem, stavite neke od tih nijansi oko Vas kako bi se Vaš život okrenuo ka pozitivnom smjeru.

Nosite srebrni nakit ili bijelo zlato, i imati ćete naklonost Fortune!

Prema istočnoj tradiciji, ljudi koji su koristili ili nosili žutu boju ili nijanse zlatne, živjeli su sretnije živote od onih koji nisu predstavljali ove boje.

savjetnici , advisor , savjet , Astro centar , zapisano u zvjezdama , Hrvatska, pomo, usamljenost

Poželjno je u najudaljeniju točku od ulaznih vrata postaviti jednu posudu u koju ćete staviti male žute ili zlatne kovanice. Oni će postati simbol sreće i materijalnog napretka, a njihove energije će privući bogatstvo u Vaš dom i život.

Kristal koji donosi najveću sreću je i Amber. Predmet napravljen od ovakvog kamena će pomoći da bude više pozitivne energije sreće u Vašem domu. OVDJE kliknite I saznajte koji dragi kamen ili kristal koristiti za određene terapije! 

Sreća Vas zaobilazi, nikada niste imali sreće?

Sada je vrijeme da uzmete sudbinu u Vaše ruke i zatražite iniciranje Vaše izabrane boje od naših savjetnika Gordane, kod 311 i Zrinke, kod 524, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete nas nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

pozivi, savjet, savjetnici, Astro Centar, inozemstvo

lajk, facebook, pratite, svidja mi se, zapisano u zvjezdama

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika