3 broja koja mogu donijeti nesreću! | ASTRO24h

3 broja koja mogu donijeti nesreću!

3 broja koja mogu donijeti nesreću!

Okružuje nas puno brojeva. Tek što smo rođeni, već dobijemo jedan službeni broj, identifikacijski broj koji je zapisan na naš rodni list. Najvažniji broj koji određuje ostatak života je datum rođenja, a zatim i naš rodni list, naša adresa stanovanja, broj knjižice cijepljenja, a kao novorođenče dobijemo i porezni broj. Naizgled, kao da su to samo slučajni brojevi, ali kada je u pitanju sreća, sudbina igra neugodan rat s našim brojevima. Često ispadnemo iz igre s brojevima zajedno i propustimo veliku sreću.
Zanima li Vas što znači kada sanjate brojeve!? Kliknite OVDJE i saznajte!

Uopće nije svejedno koji brojevi Vas okružuju. Postoje takvi brojevi koje ne možete mijenjati, također Vam život može biti pod utjecajem takvih brojeva koje ste Vi sami sebi izabrali.

Ako možete, ne koristite broj 5 jer prema praznovjerju on pripada brojevima koji donose nesreću. Ako rješavate neki važan slučaj, i u rednom broju imate broj 5, bolje ćete proći ako uzmete novi broj.

Kliknite OVDJE i saznajte kako izračunati Vaše sretne brojeve!

Broj 11 je ambivalentan i može predstavljati dobro, pošto je magijski broj, ali ako energetska koordinacija nije prikladna, može donijeti i nesreću. Ako samo spomenemo da se na taj dan u povijesti dogodio jedan od većih fatalnih tragedija, bombardiranje World Trade Centra, onda odmah zatražite jedno čišćenje, ako postoji ovaj broj u Vašem životu!
Treći najmračniji broj uprkos uvriježenim mišljenjima, nije 13, nego je 15. Donosi nesreću, a donio je puno problema čovječanstvu. Jedan od najvećih brodoloma dogodio se na taj dan, potonuće Titanica, kao i 15. ožujak mađarski rat neovisnosti koji je donio mnogo smrtnih slučajeva.

Brojevi u snovima imaju ista značenja i objašnjenja koja se daju kroz numerologiju! Kliknite OVDJE i naučite protumačiti brojeve iz Vaših snova!Ako se od gore navedih brojeva bilo koji pojavljuje u Vašem datumu rođenja, životnoj dobi, broju telefona, ili u bilo kojim osobnim papirima, onda tražite čišćenje za te brojeve kao i napjevavanje pozitivne energije kako bi Vam ovi brojevi umjesto nesreće, donijeli sreću. Postoje i drugi znakovi koji ukazuju na lošu sreću. Ako pored brojeva imate i takve znakove, onda tražite zaštitu kako bi iz Vašega života nestale negativne energije i kako biste izbjegli veće probleme!

Stanite na kraj nesrećama, i pitajte za magiju sreće još danas! Zrinka, kod 524 i Zvjezdana, kod 458 će Vam pomoći da uzmete sudbinu u Vaše ruke i tako će sreća stati na Vašu stranu! Nazovite ih sada na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi već sutra bili sretni na svim područjima života!
Savjetnici Vam također pomažu ako živite u inozemstvu, a naše najboje stručnjake možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

NEŠTO NOVO – Od sada nas možete pozvati i iz Makedonije 

na broj: 050050101 (53,10 den)

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika