10 znakova da Vam je potrebno čišćenje | ASTRO24h

10 znakova da Vam je potrebno čišćenje

Astro24h, advisor, , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Mnogi ljudi traže od nas čišćenje negativne energije ili uklanjanje uroka. Mnogi naši klijenati su to uspješno obavili i uspjeli smo napraviti čišćenja za njih, ali s vremenom su počeli osjećati da će opet sve biti kao i prije. Ideja za ovaj članak proizlazi od pozivatelja koji je pitao kako može točno znati kada je potrebno čišćenje ili koji je najčešći znak? Ovdje slijedi 10 znakova koji govore trebate li čišćenje. Ako Vas sa ovog popisa karakteriziraju najmanje tri, ne ustručavajte se nazvati našu liniju koja je otvorena 24 sati dnevno!
1:. Ako često nemate sreće. To je prvi i najsigurniji znak da nemate uopće sreće na svim životnim poljima. Ne osvojite li velike dobitke, ili ponekad manje iznose na lutriji, moguće je da imate negativnu silu ili prokletstvo na sebi. Čišćenje se preporučuje kada već mjesecima nemate sreće ili ste baš uvijek loše sreće.

Astro24h, advisor, Žuži, Žuži 875, kod 875 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

2:. Često se osjećate napeto i tjeskobno ili ste stalno nervozni. Tada je vaš um najviše zaokupljen negativnim energijama. Ako se često javljaju takvi problemi, gotovo je sigurno da ćete se često uznemiriti i iznenadit ćete se kako ste postali odjednom naglo agresivni/bijesni na cijeli svijet. Polako propadate, osjećate se sve više i više usamljenima. Kao da netko ili nešto izvlači Vašu životnu energiju!

3:. Ako ne spavate dobro. To je tipičan znak da trebate čišćenje od negativne energije. Duhovi su  najaktivniji noću, što je uobičajeno za njih da uznemiravaju miran san. Još jedan slučaj u kojem bijes proizlazi iz tih negativnih sila, a pojačavaju se u večernjim satima. U ovom slučaju nije samo negtivna sila koja djeluje na Vas. Osim čišćenja trebate pitati  i za zaštitu kako biste eliminirali učinak istih.

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

4:. Ako osjećate da nemate energije. Možete spavati kao i obično, ali ipak ustajete ujutro umorni kao da niste naspavani. To također može biti znak da je duh na Vama. U tom slučaju morate tražiti čišćenje, iako se ostali znaci koji su navedeni u popisu ne odnose na Vas. To je jako bitno jer se duhovi vrlo lukavo znaju sakriti. U Vašim snovima im je vrlo lako iskoristiti energiju jer u tom slučaju je otvoren Vaš um i duša.Zanima li Vas koji snovi donose novac kliknite  OVDJE !
5:. Zdravstveni problemi dolaze jedan za drugim. Do sada ste bili zdravi, a sada Vam se javljaju naizgled tajanstveni simptomi koje čude čak i liječnike.Organizam naime ima vrlo preciznu ravnotežu, stoga, bilo koji negativni utjecaj može dovesti do mogućnosti poremećaja ravnoteže. Naravno, mora se uzeti u obzir način života i okoliš, ali sumnju mogu izazvati i česte glavobolje, vrtoglavice ili osjećaj težine na ramenima.Na urok ukazuju mučnina i bolovi u trbuhu.

6:. Osjećate li se kao da se svi udaljavaju od Vas? Kada je netko okružen negativnom energijom, promijeni se i zračenje aure. Zakon privlačnosti neće djelovati, postajete dosta odbojni jer nitko ne voli biti u blizini negativne energije. Nemojte misliti da ste Vi krivi! Sve se može srediti. Ako želite čišćenje, znajte da ga je potrebno ponoviti dva ili tri puta kada je pun mjesec, kako bi u punoj mjeri normalizirali odnose s ljudima i opet imali pozitivno zračenje.

Astro24h, advisor, Vera, Vera 419, kod 419, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

7:. Sve je više neslaganja sa bližnjima i voljenim osobama. Jedna stvar je kada nas napuste prijatelji i to nije toliko čudno, ali ako jesvađa unutar obitelji, sve više i više neslaganja, možete početi sumnjati. Kao što je gore navedeno, negativna energija Vas može lako učiniti nervoznima, loše raspoloženima i ako su u blizini svojih najmilijih, ili živite zajedno, može jednostavno preuzeti Vaše vibracije. Tada ne  trebate tražiti čišćenje čakre samo za sebe, nego za cijelu obitelj! Zanima li Vas kakav Vam je budući suprug? Saznajte  OVDJE !

8:. Imate li nekoga koga znate da Vam zavidi? Ljude od kojih osjećate ljubomoru, ali za to često ne morate imati psihičke sposobnosti jer tako otvoreno pokazuju svoj položaj, svaki susret sa tim osobama odašilje negativnu energiju i nakon nekog vremena dolazi do zasićenja s aurom. U tom slučaju trebate tražiti potpuno čišćenje čakri i aure, koje vrlo brzo pruža očekivane rezultate.

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

9:. Ako često ispuštate stvari koje držite. Stvari često ispadaju iz vaših ruku i to može biti iznenađujuće, ali ljudima koji su okruženi negativnom energijom, pogoršava se vrijeme reakcije. Znanstvena je činjenica da ako, recimo, ne spavate ili konzumirate alkohol, refleksi su usporeniji, nego kada ste čisti od negativnih energija i kada ste zdravi. Isto vrijedi i za urok i prokletstvo, ali i negativne energije. Čišćenje je učinkovito kod ovog primjera, također se može  provjeriti, ali tek nakon sedam dana, jer ćete biti u punoj snazi kao prije. Saznajte kako sami napraviti talisman  OVDJE !

10:. Ako provodite jako malo vremena na Suncu, svega nekoliko dana tokom jeseni i zime, jako je bitno jednom godišnje, prije Božića, napraviti čišćenje aure i čakre.  I sami  možete iskoristiti čišćenje i moć sunca koji luči hormone sreće u koži. Biti ćete puno jači psihički. Ako to nedostaje, čak ni zimsko sunce ne dopire na lice, onda dijeluje negativno i slabi auru. Tada je lakše drugima baciti urok ili prokletstvo na Vas.

Bezvoljni ste i mislite da Vam se srušio čitav svijet!? Ne brinite se, nego nazovite našu savjetnicu Nives, kod 226, broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min, koja će za Vas napraviti čišćenje i riješiti Vas negativne energije, te ćete se osjećati kao da ste ponovno rođeni!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika