10 savjeta kako se osloboditi od strahova! | ASTRO24h

10 savjeta kako se osloboditi od strahova!

10 savjeta kako se osloboditi od strahova!

Put do sreće je nadilaženje Vaših strahova. Strah je spriječavajući faktor koji stoji na putu samospoznaje i ispunjenja. Nešto se mora mijenjati! Otkrijte ta ograničenja koja Vas spriječavaju u tome da živite život koji želite!

Ako Vas zanima kako se izvuči iz krize, kliknite OVDJE i saznajte!

Evo 10 savjeta s kojima možete pobijediti strahove, kao i nadići osjećaj depresije i ukočenosti!

Odvlačenje pažnje
Previše misli i briga Vam se vrti u glavi? Imate osjećaj da bespotrebno strepite od nekih stvari, ali ih nikako ne možete zaustaviti? Skrenite pažnju s Vaših strahova. Ako preopteretite sebe s nekim mentalnim aktivnostima, nećete biti u mogućnosti skoncentrirati se na Vaše strahove.

Kontrola disanja
Sa sporim, dubokim uzdisajima možete puno učiniti protiv zabrinutosti. Polako udahnite – tako da Vam se ne pomjera grudni koš, samo stomak. Zadržite zrak 3-4 sekunde, a nakon toga polako ga ispustite. Ponavljajte ovo sve dok ne osjetite mir i olakšanje.

Astro24h, advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Vježbanje
Vježbanje je odlična metoda za liječenje zabrinutosti. Šetnja pola sata ili neka druga aktivnost, stimulira proizvodnju endorfina. Ovaj hormon ublažava bol i smanjuje stres. Pored toga, radite svaki dan nešto što Vas opušta i od čega imate osjećaj da djeluje na Vaš um umirujućim djelovanjem. Pogledajte omiljenu seriju, meditirajte ili se bavite sportom. Svakoga nešto drugo smiruje.
Želite li se dovesti u ravnotežu fitički, mentalno i emotivno, kliknite OVDJE i saznajte kako to učiniti!

Prijatelji i obitelj
Kad ste već krenuli nizbrdo prema depresiji, a strahovi Vas nadvladali, onda će Vam pomoći ako provodite više vremena s onim ljudima u čijem društvu se dobro osjećate. Prijatelji i obitelj igraju vrlo veliku ulogu u oporavku.

Kontinuirani programi
Druga opcija je da si uvijek nađete neku zanimaciju, da nemate vremena misliti o strahovima koji Vas guraju u depresiju. Vrlo je važna komunikacija s ljudima, po mogućnosti što više i ojačanje međuljudskih odnosa.

Zrake sunca
Sunce nam pomaže da se riješimo mentalnih problema : ako imate osjećaj da Vam je duša preopterećena s problemima, u tome slučaju zatražite Sunčevu energiju da Vam pomogne. Prihvatite Sunčeve zrake, dišite duboko, a u međuvremenu mislite na ljepšu budućnost i dozvolite da iz Vas izađe sve što je loše i zlo, tj.sve što Vas pritišće.

štakor, snovi, tumačenje snova, asto centar, zapisano u zvjezdama, savjet

Osmijeh
Smijte se više da bi Vaše tijelo proizvodilo više serotonina, od čega ćete se osjećati bolje. Velik broj ljudi vjeruje u to da smijeh pomaže pri ozdravljenju skoro iz bilo koje bolesti od depresije, strahova do gotovo nepodnošljivih bolova.
Kliknite OVDJE i saznajte koje Vas boje mogu učiniti sretnim!

Zabrana alkohola
Ne konzumirajte alkohol jer od alkohola samo Vam se povećavaju strahovi i depresija. Brojna istraživanja su dokazala da je alkohol depresant za centralni živčani sustav, zato je zabranjena stvar za Vas.

Raznovrsna ishrana
U zdravom tijelu, zdrav duh! Raznovrsna ishrana je još jedno rješenje da se nadiđe depresija. Zapamtite : to ste što konzumirate! Postoje hrane koje u mnogome mogu da ti porave raspoloženje i bićeš veoma dobro raspoložen od njih.

savjetnik, Astro Centar, Zapisano u zvjezdana , Hrvatska , advisor

Izbjegavanje negativnih stvari
Izbjegavajte susret s ljudima koji loše utječu na Vas. Kao što trebate zaboraviti i one filmove od kojih ćete se rastužiti. Pokušajte eliminirati sve negativne činjenice iz Vašega života.

Ako napokon želite živjeti uravnotežen i sretan život, onda ne oklijevajte! Nazovite naše savjetnike i tražite od njih energiju ljubavi koja će radikalno promijeniti Vaš život! Naši savjetnici su dostupni 24 sata u danu i spremni da Vam pomognu u postizanju sretnijeg života na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, poziv, savjet, savjetnik, Astro centar, Najbolji u regiji, Zapisano u zvjezdama

Lijak, facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savjetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika