10 predmeta koji sigurno privlače ljubav u Vaš život | ASTRO24h

10 predmeta koji sigurno privlače ljubav u Vaš život

ljubav

Ljeto je najbolje vrijeme za privlačenje ljubavi. Kako biste otvorili put prema ljubavi, slijedite 10 predmeta koji sigurno donose dugoočekivani rezultat.

Svaka kultura, odnosno religija imaju svoje predmete koji im pomažu u ljubavi i odnosima.

1.MANDALA:

Porijeklom is HINDUA I TIBETA koja simbolizira božanski red i duh geometrije. Ako meditiramo pomoću mandale i vizuliramo željenu vezu, pomaže da nebeske i duhovne energije donesu stabilnost i ljubav u naš život.

2.TULIPAN:

Naslikan ili izrezbaren tulipan prema mađarskim narodnim običajima može donijeti ljubav. Tulipane često predstavljaju kao okrenuto srce što predstavlja muškarca i ženu. Možemo nositi odjeću sa izvezenim tulipanima ili objesiti sliku u spavaću sobu. Obavezno trebaju biti crvene boje!

3.MANDARINSKE PATKE:

Od njih možete očekivati odanost domaćinstvu i vječnu sreću u ljubavi i braku. One su simbol vječnosti. Jedan par patki ostaje zajedno do kraja života i zajedno podižu svoje potomke. Prema Feng Shui dobro ih je staviti u ljubavni kutak.

mandarinske patke

4.SRCE:

Medaljon u obliku srca od dva dijela poručuje: potražite drugu polovicu Vašeg srca.

5.RUŽIČASTI KVARC:

Ružičasta boja je simbol ljubavi, jača samopouzdanje, sreću i oklanja emocionalne poteškoće. Uvijek ga nosite uza sebe, a noću ga stavite pod jastuk.

ružičasti kvarc

6.RUŽA:

Koristimo miris ruže kada mislimo na dragu osobu te ružino ulje kad idemo na sastanak.

7.VERBENA:

Rimljani su povezali Venusa i Dianu te su vjerovali da će na taj način rasplamsati ljubavnu prošlost. Verbenu su još u srednjem vijeku smatrali jakom ljekovitom travom. Nosite ju sa sobom u maloj crvenoj torbici.

8.ŠEĆER I VANILIJA:

U malu staklenu bočicu pomiješajte šećer i sjeme vanilije. Nosite ju sa sobom utječe na povećanje seksualne želje i na jako seksualno uzbuđenje.

9.DELFIN:

Ova inteligentna životinja je još u drevnim legendama simbolizirala ljubav, a rijetko spasitelja tj. kada je nekome bila potrebna pomoć. Dobro ga je nositi u obliku medalje oko srčane čakre jer pomaže da nađemo idealnog partnera.

10.MJESEČEV KAMEN:

Mjesečev kamen, kako samo ime kaže, usko je povezan sa simbolom ženstvenosti. Mjesec između ostalog jača prihvaćanje, nježnost i intuiciju. Nosimo ga sa sobom kao ružičasti kvarc.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika