10 predmeta koji privlače ljubav! | ASTRO24h

10 predmeta koji privlače ljubav!

ljubav 1

Poznato Vam je da nije najbolje biti sam te da je bolje imati uza sebe odanog partnera! I Vi tražite ljubav posvuda, gdje god krenuli? Jeste li si već postavili pitanje: Kako privući ljubav!?

Na pravom ste mjestu! U magiji postoji posebna grana koja se samo bavi privlačenjem ljubavi i da usamljena srca ponovno sretno i strastveno kucaju s puno ljubavi. Verojatno ste upoznati s ritualima i seansama koji mi savjetnici koristimo. No osim toga postoje i predmeti koji privlače ljubav! U ovom članku ću Vam predstaviti 10 predmeta koji Vam mogu pomoći da Vam ljubav uđe u život, stoga samo nastavite čitati!

1.Bijela vrpca: Simbol nevinosti prema narodnim običajima. Ako žene nose bijelu vrpcu pa makar u kosi, one podsvjesno šalju poruku muškarcima da je put do njenog srca slobodan. Kod muškarca treba dominirati crvena boja, no može poslužiti i crveni šal ili čak crni jer su obe boje dominantne i potpuna suprotnost bijeloj boji. Kao što znamo u ljubavi se suprotnosti privlače.

2.Rozi kvarc: Među kristalima je ovaj kristal najbliži srcu i osećajima. Nakit od ružinog kvarca mogu nositi i muškarci i žene ako im je cilj privlačenje ljubavi. Kako se uvijek nalazi u blizini osobe jer ga nosi na sebi, zato djeluje puno jače nego drugi predmeti.

roze kvarc

3.Srebrni prsten: Ovaj predmet je isto jako dobar jer se može uvijek nositi, a istodobno možete s njime da vježbati magiju prstena. Treba ga nositi na prstenjaku lijeve ruke jer je kod žena taj prst odgovoran za veze. Kada su muškarci u pitanju, oni trebaju nositi prsten isto na prstenjaku, ali na desnoj ruci jer kod njih je simbolika obrnuta.

4.Trešnja: Prema tradiciji trešnja je simbolizirala ženske organe i zato se u mnogim narodnim pjesmama spominje to voće jer su mogli skriveno i pred djecom pjevati o strasti i ljubavi. U današnje vrijeme se može nabaviti puno ukrasa s motivom trešnje. Žene ih mogu nositi kao naušnice, a muškarci mogu poklanjati stvari s uzorkom trešnje čime podsvjesno mogu potaknuti neki događaj.

5.Cvijet žita: Simbol je plodnosti i upravo radi toga može pomoći i u privlačenju ljubavi. Poželjno je osušiti i objesiti u kući nekoliko cvjetova žita ako živite na selu, a očekujete udvarača.

6.Imela: S ovom biljkom se često susrećemo u američkim filmovima i to uoči Božića. Kada se muškarac i žena nalaze ispod imele, trebaju se poljubiti. No imela uvijek djeluje pozitivno na ljubav, a ne samo uoči praznika. Stoga, poslije jesenske ravnodnevnice, već možete polako potražiti imelu i ukrasite kuću.

7.Lavanda: Je veoma mirisno cvijeće i od nje nam je upravo to potrebno. Njeno eterično ulje koristimo u parfemima i već samim time se povećava privlačnost. Djeluje i kao afrodizijak. Preporuča se i muškarcima, a ne samo ženama!

lavanda

8.Kesten: Poklonite kesten svome izabraniku i pokrenut ćete posebnu emocionalnu povezanost. Ako ste u mogućnosti, neka kesten savjetnik napuni vašoj energijom. I sve dok je kesten kod izabranika, uvijek će se sjetiti Vas kad god ga ugleda. Na našoj Astro liniji imate mogućnost za pomoć za to 24 sata na dan i čak ćete dobiti i pomoć u vezi ljubavi!

9.Crvena svijeća: To je najjednostavniji i najlakši predmet koji se može koristiti za privlačenje ljubavi. U svijeću urežite ime izabranika, a ako ga nemate, tada urežite srce. Svijeća treba goriti 3 dana, odnosno svaki dan 3 puta po 9 minuta. Time ćete privući i ljubav i strast!

10.Grana jorgovana: Ovo sam ostavila za kraj jer je trenutno teško doći do toga s obzirom da dolazi zima, ali nisam mogla jorgovan izostaviti jer je veoma snažan simbol. Prema narodnim običajima simbolizira dug brak i obitelj i zato ga upotrebljavamo pri ljubavnim magijama.

Ako želite privući ljubav, tada nazovite naše najbolje ljubavne savjetnike koji su tu za Vas 24 sata na dan!

VERA_roza

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

Sead on November 22, 2014 Odgovori

Zaljubljen sam u ženu 22godine mlađu. Ja sam rođen 13.06. 65.a ona 25.11.87. Zanima me hoće li biti što od te ljubavi ili vam treba još podataka.Sead

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika